Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy tudnék segíteni a húgomna...

Hogy tudnék segíteni a húgomnak ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés

A húgom 8 éve van együtt a férjével. Kábé 3-4 évig nem jött össze a baba amit nagyon szerettek volna. És igen a férje is ebben biztos vagyok, mert sokat panaszkodott erről az én férjemnek, hogy ez mekkora fájdalom neki.

Na de végre megtörtént amire vártak, a húgom terhes lett. Júniusban meg is született a pici. És ezzel párhuzamosan a férje pedig megváltozott. A pici eléggé hasfájós, nyűgös baba elég sokat sír. A húgom 41 kg-ra fogyott le, csont és bőr. Depressziós. Teljesen egyedül van mindenre. A férje aki várta a picit szinte semmit nem csinál. Nem fürdeti, nem pelenkázza, nem foglalkozik vele semmit. De otthon se csinál semmit, nem segít be.A húgom akkor aludt amikor ott voltam és babáztam, hogy ne essen össze.A férje pedig komolyan mondom nem az az ember aki eddig volt. És emellé még folyamatosan kötekedik is a húgommal. Most jutottam el arra a pontra, hogy elég és én ezt nem tudom tovább nézni.

De nem tudom mit tegyek. Persze a húgommal se egyszerű, mert iszonyat makacs tud lenni és tudja, hogy mi van de persze szereti a férjét és védeni is próbálja.

tegnapelőtt 07:50
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
51%

"Itt ilyen sok embernek nincs testvére, vagy ha van is, akkor kb. lesz@rjak, hogy mi van vele?! De most komolyan.."

Ez nem erről szól, hanem arról, hogy segíteni annak lehet, aki akarja, hogy segítsenek neki. Ezért irják a kommentelők, hogy sehogy. Mert a kérdező fejreállhat, pampoghat, arcoskodhat, de totál felesleges, mert ettől még semmit nem fog tudni csinálni, ez az igazság.

Te se írtàl semmi tanácsot, nem véletlenül.

tegnapelőtt 19:31
 32/36 anonim ***** válasza:
71%

26: de, nagy dolog, hogy egyedül van mindenre. Nem érv, hogy sokan mások is, mert az senkit nem szokott érdekelni ilyen állapotban.

Kedves kérdező, neked kell eldöntened, hogy mennyit tudsz/akarsz segíteni. Nem biztos, hogy most alkalmas az idő a húgod “szemének felnyitására” a férjét illetően, de ha te ott tudsz lenni mellette csesztetés nélkül, az sokat segít. És valóban, az is segítség lehet, ha apukával egy cimbora beszél.

tegnap 00:27
 33/36 anonim ***** válasza:
40%
Az a helyzet, hogy te azon kívül, hogy odamész és csinálod apuka részét anyuka tehermentesítésében, mást nem tudsz tenni, mert attól, hogy szövegelsz, semmi nem fog változni. Ez a kettejük közötti kapcsolatról szól, amit nem te fogsz tudni megoldani, hanem kizárólag ők ketten. Nyilván hosszú távon az se megoldás, hogy te leszel a bejárónőjük, mert NEKIK kellene alkalmazkodni és felnőni a feladathoz, amivel az új élethelyzetük jár. Nem tudhatod, mi van zárt ajtók mögött, annak oka van, hogy a korábbi tökéletes férj most le se sz.rja, hogy a felesége tönkremegy, és az is hiden hagyja, hogy a gyerekével bizony foglalkoznia kellene. Talán neki is inkább segítség kellene, és nem kioktatás, lecseszés. Vagy nem látsz bele az életükbe, és mire a vágyott gyerek összejött, lehet, már apuka inkább kifele lépett volna, amibe belerondított a terhesség, és ez teszi frusztrálttá, és ennyire érdektelenné. Nem tudhatod, csak ők tudhatják.
tegnap 07:49
 34/36 anonim ***** válasza:
40%

28.

Nem igaz, hogy nem érted.

Ezt nem lehet internetről elsajátítani. Nagyon fiatal lehetsz, ha ennyire egyszerűnek gondolod.

tegnap 09:11
 35/36 anonim ***** válasza:
0%

Az apának nem csak annyi a dolga, hogy megcsinálja a gyereket, neki is mindenből ki kell vennie a részét. Hol élnek itt egyesek???? - TE hol élsz inkább? Nyisd ki a szemed és nézz körül, hogy mennyi házasságban ez a helyzet.

Lehet vergődni, ha a férfi csak megcsinálni tudta a gyereket, akkor ez így marad. Ez nem fog változni, tök mindegy, hogy veri a seggét a nő a földhöz.

tegnap 10:18
 36/36 anonim ***** válasza:
35# akkor el kell válni
ma 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!