Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy tudnék segíteni a húgomna...

Hogy tudnék segíteni a húgomnak ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés

A húgom 8 éve van együtt a férjével. Kábé 3-4 évig nem jött össze a baba amit nagyon szerettek volna. És igen a férje is ebben biztos vagyok, mert sokat panaszkodott erről az én férjemnek, hogy ez mekkora fájdalom neki.

Na de végre megtörtént amire vártak, a húgom terhes lett. Júniusban meg is született a pici. És ezzel párhuzamosan a férje pedig megváltozott. A pici eléggé hasfájós, nyűgös baba elég sokat sír. A húgom 41 kg-ra fogyott le, csont és bőr. Depressziós. Teljesen egyedül van mindenre. A férje aki várta a picit szinte semmit nem csinál. Nem fürdeti, nem pelenkázza, nem foglalkozik vele semmit. De otthon se csinál semmit, nem segít be.A húgom akkor aludt amikor ott voltam és babáztam, hogy ne essen össze.A férje pedig komolyan mondom nem az az ember aki eddig volt. És emellé még folyamatosan kötekedik is a húgommal. Most jutottam el arra a pontra, hogy elég és én ezt nem tudom tovább nézni.

De nem tudom mit tegyek. Persze a húgommal se egyszerű, mert iszonyat makacs tud lenni és tudja, hogy mi van de persze szereti a férjét és védeni is próbálja.

tegnapelőtt 07:50
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
45%
Sehogy.
tegnapelőtt 07:54
 2/36 A kérdező kommentje:
Ilyen nincs, hogy sehogy. Nem fogom hagyni hogy a húgom tönkre menjen és a pici is így éljen.
tegnapelőtt 07:55
 3/36 anonim ***** válasza:
47%
Elöször is NEM TUDSZ semmit tenni, másodszor SEMMI közöd a magánéletükhöz.
tegnapelőtt 08:03
 4/36 anonim ***** válasza:
71%

Semmit.

Komolyan semmit.

A húgodnak kell magától meglátnia a valóságot.

Ilyen nincs, hogy te majd világot váltasz.

tegnapelőtt 08:11
 5/36 anonim ***** válasza:
96%

Rovidebb tavon azzal, ha sokat mesz at es foglalkozol a babaval. Vagy hazimunkazol nala, az is sokat segit. Esetleg valahogy raveszed hogy terapiara jarjon.

Aztan meg ha keszen all ra, el lehet valni.

tegnapelőtt 08:56
 6/36 anonim ***** válasza:
84%
A húgodra igenis oda kell figyelni, rábeszélni pszichológusra, stb. Mi van, ha pszichózis lép fel nála?
tegnapelőtt 09:04
 7/36 anonim ***** válasza:
25%

Miért kéne neked csinálni bármit? A húgod is felnőtt nő. Miért akarsz beleavatkozni a másik életébe?

Amúgy meg miért itt kérdezed ezt?

Kérdezd meg a húgod, hogy tudsz-e segíteni neki valamit, ha meg azt mondja, hogy nem, akkor hagyd békén. Ha meg kér segítséget, akkor segíts, ha szeretnél.

tegnapelőtt 09:13
 8/36 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon gázok vagytok... Ha már az egyik ember törődik a másikkal, az már meg akarja váltani a világot, meg istent játszik... Szánalmas. Persze, az lenne a normális, hogy szarjon bele, ne is érdekelje, mint egy pszichopatát... (irónia)
tegnapelőtt 09:16
 9/36 anonim ***** válasza:
32%

Misery. Ha nem tudsz különbséget tenni a törődés és a beleszólás között, akkor ott nagy a baj.

A kérdező húga nem kért segítséget a kérdezőtől. Óriási a különbség.

tegnapelőtt 09:34
 10/36 anonim ***** válasza:
74%

Mivel a húga fel sem fogja, hogy esetleg segítségre lenne szüksége. Nem olyan új dolog, hogy valaki nem mer vagy nem tud segítséget kérni magától.

Semmi gond nincs azzal, hogy a nővére odafigyel rá és nem mondta, hogy bele akar szólni. Segítséget akar csak nyújtani, ami nagyon nem tartozik a beleszólásba véleményem szerint.

Kérdező!

Esetleg más is észrevette? Anyud vagy más családtag? Lehet, hogy együtt nagyobb sikert értek el, felosztva jobban le tudjátok venni a válláról a terhet egy időre, ameddig rendbe szedi magát.

tegnapelőtt 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!