Ha csak egyet menthetnél meg egy halálos helyzetből, a párodat vagy a gyerekedet mentenéd meg?
Figyelt kérdés
Leginkább gyerekes szülők válaszát várom; A párodat vagy a gyereked mentenéd meg, ha csak egyet lehetne?2023. jan. 28. 23:12
A kérdező szavazást indított:
Páromat menteném
Gyerekemet menteném
67 szavazat
1/33 anonim válasza:
A gyerekemet. Ezen gondolkodni sem kell.
Ez nem azt jelenti, hogy a férjemet nem szeretem, de az anyai ösztön mindennél erősebb.
2/33 anonim válasza:
Már megint ez az idióta kérdés... Nincs olyan hogy csak egyet lehet. Miféle szitu lenne ez hogy ők életveszélyben vannak, én meg olyan helyzetben hogy képes vagyok segíteni?
3/33 anonim válasza:
2-es feküdj le, elfáradtál. Ennél sokkal hülyébb kérdések vannak itt. Ez egy elvi kérdés, nem kell megtörténjen valószínű nem is fog.
4/33 A kérdező kommentje:
Így van, ez filozófia kérdés.
2023. jan. 28. 23:32
5/33 anonim válasza:
Páromat. Gyerekem utána lehet még tőle, mástól nem kell.
6/33 anonim válasza:
Hülye kérdés, két gyerekem van.
:-))))))))))))))))))))))))))
7/33 anonim válasza:
Azt, akit az adott pillanatban jobban szeretek, mert ez ott és akkor dőlne el!
8/33 Darius- válasza:
Mindkettot, ha tudom. Mas opciom nincs.
9/33 anonim válasza:
Én is velük vesznék. Ha halni kell, haljunk meg együtt !
Bármelyikük nélkül már soha nem lenne az életem olyan, mint amilyen előtte volt és bármelyiket menteném meg, a másikuk örök szemrehányást tenne nekem a döntésemért....
10/33 anonim válasza:
(nem beszélve a saját örökös önmarcangolásomról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!