Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha csak egyet menthetnél meg...

Ha csak egyet menthetnél meg egy halálos helyzetből, a párodat vagy a gyerekedet mentenéd meg?

Figyelt kérdés
Leginkább gyerekes szülők válaszát várom; A párodat vagy a gyereked mentenéd meg, ha csak egyet lehetne?

2023. jan. 28. 23:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
67%
21: és mire akarsz pontosan rálátni ?
2023. jan. 29. 01:35
 22/33 anonim ***** válasza:
37%
Nincs olyan hogy választasz. Ez a válasz.
2023. jan. 29. 01:35
 23/33 anonim ***** válasza:
73%
Nincs gyerekem, de úgy gondolom nem tudnám annyira szeretni, mint a páromat. Nekem ő az első mindenki előtt és egyetlen. Megbeszéltük, hogy (több ok mellett) mindketten csak féltékenyek lennénk a gyerekre, ezért, mivel felelősségteljesek vagyunk,soha nem is fogunk vállalni.
2023. jan. 29. 01:43
 24/33 anonim ***** válasza:
62%
A gyerekemet. És ha a párom az apja, ő is azt akarná, hogy a gyereket mentsem. Pl égő kocsiból vagy házból kit hoznék, húznék ki először.
2023. jan. 29. 02:55
 25/33 anonim ***** válasza:
68%

Az ilyen filozófiai kérdésekkel az a baj, hogy most, józan ésszel, higgadtan vegiggondolva ad az ember egy általa helyesnek vélt választ. Ennek aztán lehet hogy a valós he,yzetben épp az ellenkezőjét dönti az ember.

Sok kísérletet vegeztek mar hasonló kérdésekben. Az egyik legismertebb a Stanford bortonkiserlet. Érdemes olvasni róla.

2023. jan. 29. 06:01
 26/33 anonim ***** válasza:
53%

A páromat, ugyanis gyerekünk még lehet másik, de egyedül pl nem tudnám felnevelni a gyerekemet vagy 12 óráznom kéne.

Ergo megmenekültünk, király, aztán az anyja féléven belül egy idegroncs lesz a dupla műszaktól.

Igen, van diplomám, amivel magamat el tudom látni nélkülözés nélkül. Ha lenne gyerekem akkor valami lyukban nyomorognánk, ugyanis a családomhoz soha a büdös életben nem költöznék vissza.

2023. jan. 29. 07:31
 27/33 anonim ***** válasza:
64%
És mi a helyzet, hogyha 2-3 gyereked van? Amúgy... akkor melyiket mented? Hm?
2023. jan. 29. 07:32
 28/33 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező a legtöbb a páromat választanám, gyerektelenektől jött, nem tudják, milyen érzés anyának lenni. Nekem van gyerekem, őket menteném, mert én is azt szeretném, hogy fordított esetben őt mentse a párom. Nekünk már így is egy teljes boldog életünk volt, előttük pedig ott áll
2023. jan. 29. 07:36
 29/33 anonim ***** válasza:
85%

Révén, hogy nem tudod felbecsülni gyerek nélkül annak az értékét - nincsen gyereked, elvégre fogalmad sincs, mekkora nettó szívás és lemondás az élet.

Bocs, de ez az igazság.

A filmekben csak a cuki oldalát látod, meg mindenki ezt mondja, de azt a sok minden kellemetlenséget, ami vele jár, már nem.

Pedig rengeteg van belőle, és most nem az, hogy jaj, élni akarsz, hanem hogy szó szerint semmire nincs időd - amíg te vagy otthon a gyerekkel, oké, de amint elmész dolgozni, és utána managelni kell őt is - esetleg többet - az egy nagy f.os.

Úgy is, hogyha az apuka amúgy munkából hazaérés után átveszi a gyereket - viszont ha a gyereked anyás, akkor b.hatod, mert rajtad fog csüngeni, hiába akarsz te mondjuk félóra pihit, apukával akkor sem lesz el.

2023. jan. 29. 07:42
 30/33 anonim ***** válasza:
54%

29-es, melyik gyereket mentenéd???

Ha több van? Ha már...

A boldog teljes életről meg annyit, hogy anya nélkül nőttem fel, a nevelőanyám meg azon kívül, hogy tönkretette az életemet, mert utált (pusztán mert léteztem), apa meg a közös gyereket szerette, én csak "púp" voltam a hátán - jobb, hogyha inkább meghalok.

Boldog élet - 22 éves koromig azt sem tudtam, hogy az mi, csak azt hogy örülhetek, hogy megtűrnek míg kézbe kapom az első szakmát aztán menjek már.

2023. jan. 29. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!