Hogy lehetne szabadulni egy ilyen helyzetből?
Figyelt kérdés
Hosszú évek után arra kényszerültem,hogy anyámhoz költözzek, mivel megszűnt az albérletem. Anyám viszont teljes kontrollt gyakorol fölöttem. Nem mehetek oda, amikor akarok, engedélyt kell kérnem mindenre. Nincs kocsim és mivel várostól 20 km re lakom, így még bemenni se tudok gyakran. Úgy kezel mint ha 16 éves lennék. Az élettársa is beleszól a magánügyeimbe.
Ffi/36
nov. 2. 12:14
3/12 anonim válasza:
Az az egy albérlet létezik ahol eddig laktál?
4/12 anonim válasza:
Te tudsz megszabadulni a helyzettől azzal ha elköltözöl
5/12 A kérdező kommentje:
Így van, csak a probléma az, hogy nem akarják hogy elmenjek. Majdhogynem fogoly vagyok.
nov. 2. 15:40
6/12 anonim válasza:
Ha dolgozni el tudsz menni, akkor csak nem mész vissza egyik nap.
7/12 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, te döntesz, hogy maradsz vagy mész. Nem ők.
8/12 anonim válasza:
Majdnem fogoly vagy... :D Jézusom, kérdező, nőj már fel.
9/12 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy ők mit akarnak, de te mit akarsz és mennyire vagy hajlandó egyedül is mozdulni? Itt ez a lényeg nem a kontrollàló anyád meg a parafadugójának a véleménye.
10/12 anonim válasza:
Menj ugyanabba a városba egy szobát bérelni kezdetnek. Azt ki lehet fizetni kis fizetésből is anyád is megnyugszik hogy a közelébe vagy es te is elindulsz valamerre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!