Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetne szabadulni egy...

Hogy lehetne szabadulni egy ilyen helyzetből?

Figyelt kérdés

Hosszú évek után arra kényszerültem,hogy anyámhoz költözzek, mivel megszűnt az albérletem. Anyám viszont teljes kontrollt gyakorol fölöttem. Nem mehetek oda, amikor akarok, engedélyt kell kérnem mindenre. Nincs kocsim és mivel várostól 20 km re lakom, így még bemenni se tudok gyakran. Úgy kezel mint ha 16 éves lennék. Az élettársa is beleszól a magánügyeimbe.

Ffi/36

nov. 2. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja és nyilván nem úgy tartják fogva szó szerint, hanem az önbizalmat rombolva. Úgysincs erre pénzed, itt jobb neked mert tudsz gyűjtögetni, nem kell háztartást vezetned egyedül,úgyse tudsz egyedül lakni mert minek/nincs pénzed/szerencsétlen vagy / súlyos beteg vagyok/ nincs aki megcsinálom ezt meg azt és hasonlók amiket mondanak ilyenkor. A lakotars az is jó , mert lesz tarsasagod és az húzó erő. Vagy lehet hitelt vett fel kidobta az asszony es vitte a házat, de akkor is lepned kell.
nov. 3. 14:01
 12/12 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂🤦 ecsém van ám baj a toronyban
nov. 3. 14:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!