Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Komolyan én vagyok a legsz@rab...

Komolyan én vagyok a legsz@rabb unokatestvér/barát?

Figyelt kérdés

Unokatesómmal egyidősök vagyunk. Ő mindig is gyermek ésszel rendeklezett, soha nem mert az anyukája ellen szegülni. Persze ez egyáltalán nem gond, csak emiatt egyáltalán nincs élettapasztalata. Családi eseményeken is 18 évesen a 12 éves uncsinkkal bújt el bort inni, mert az anyukája előtt nem mert. Most adódott egy olyan helyzet, hogy összeköltöztünk. Egyetemre kerültünk, és mivel konkrétan 19 éve ismerjük egymást, így biztonságosabbnak éreztem vele összeköltözni, mint egy random idegennel. Őt kb semmire nem tanították otthon, csak létezett mint a szobanövény. Takarítani nem tud, mindent én kell csináljak, ha odarakom akkor hisztizik.

Na ezzel még nincs bajom. Csak azzal, hogy a nagy szabadság miatt azt hiszi, hogy azt csinál amit akar. Már a második pasit hozza fel a lakásunkra. Szembesítettem, hogy ez nem oké, mert nem szeretnék idegenekt a lakásban látni, egyszer ismerje meg, kapja meg a megfelelő személyt aztán nyugodtan hozza fel, de addig nem. Azt mondta, hogy kussoljak, mert az én párom is jár fel hozzánk. Csak mi az a baj, hogy 2 éve vagyunk együtt, a szüleim ismerik és tudják, hogy jár fel hozzánk. Az ő szülei annyit tudnak, hogy szegényke már most annyit tanul napközben, hogy este lefekszik korán aludni. (8kor már) közben meg a fiú akkor jön általában. Szóltam neki, hogy hagyja abba, de ő szerelmes. Két hónap alatt másodjára.

Mit csináljak? Nagy szemétség lenne szólni a szüleinek? Nem akarom hogy a lakásunk egy AIDS melegágy legyen, vagy egy olyan hely, ahova kis idő mulva konkret időpontra járnának.

Gondolkozok a költözésen, de akkor megkéne indokoljam is otthon, hogy miért akarok szabadulni tőle, és esetleg miért akarok más albérletbe menni.

Sajna a párommal nem tudunk költözni, mivel a vallásuk nem engedi. Ezért is annyira kiborító q viselkedése.

okt. 27. 22:33
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező te beteg vagy, és idegbeteg mellesleg.

Megkérdezed, hogy te vagy-e a szar uncsitesó barát, leírják igen, erre még neked áll feljebb.

Nyugodtan csináld azt amit a vallásod diktál, de ne akard ezt másra is ráerőltetni.

Nem feküdtetek még le a pasiddal? Imádkozz, hogy az esküvő utáni első szex jó legyen és ne csalódj benne. Sok vallásos embert ismerek, de esküszöm ez a "nincs szex a házasságig" dolog beteges. Akkor ismered meg a másikat teljesen ha szex is van. Ennyi.

okt. 29. 16:25
 42/56 A kérdező kommentje:
Na megjott a többi tapasztalt, akin szintén átmegy egy egész hadsereg, mert az oan naon menő a mai világban. Igen kiírtam, mert kíváncsi voltam az itteniek véleményére, de attól az enyém nem fog változni. Szerintem a szex csak egy olyan eszköz, ami szép és jó, de túlságosan is nagy jelentősége van az átlagos embereknél, ami mellett a többi érték elvész a mai világban. Nem azon múlik egy házasság sikeressége, hogy előtte végig b@sznak mint a nyulak. Ennyi erővel azok a házasságok is véget érnek ugyan úgy, nem muszáj ehez nem szexelni házasság előtt. Nem vagyunk teljesen állatok, hogy csak ennek éljünk, vannak más szép dolgok is a világban, egy másik emberben. Szóval, hagyjatok már ezzel a témával, mert itt csak ti bizonyítjátok azt, hogy jobban hasonlítotok az allatokhoz, akiknek az jár egész nap a fejében, hogy dugni,dugni,dugni.
okt. 29. 16:41
 43/56 anonim ***** válasza:
66%

Te amúgy normális vagy kérdező?

Két ember közötti szeretkezést a nyulak b*szásához hasonlítani elég erős.

Azt meg ki írta, hogy csak ennek kell élni? Én azt írtam egy normális kapcsolatnak, hogy megismerd a másikat ez is a része.

De ha már itt tartunk: Szerintem meg sokszor a vallásnak van túl nagy jelentősége az embereknél ami mellett elvesznek az IGAZI emberi kapcsolatok. Miért? Mert a vallásod nem enegedi, hogy igazán megismerd a másikat, sőt a vallásod sokkal fontosabb mint a másik. Amúgy pedig ismerek egy ilyen vallást. Ott esküvőn azt mondják, hogy a feleséget be kell FEDEZTETNI. Ez nem állatias szerinted? Mert szerintem a sima katolikus/református esküvők ahol csak az egymás közötti érzelmekről beszélnek, a be fedeztetés mellett mérföldekkel gyengédebbek. És te beszélsz itt a nyulak b*szásáról.

okt. 29. 16:56
 44/56 A kérdező kommentje:
Jó, tudodmit? Idióta vagy attól még. Bele tudnék kötni, de hülyékkel nem vitatkozom. Unalmas kezdesz lenni. Én azokról beszélek, akik csak ilyen szexkapcsolatolat alakítanak ki, vagy alkalmi kapcsolatokat keres.
okt. 29. 17:16
 45/56 anonim ***** válasza:
48%

Megértem a problémádat, hasonló beállítottságú vagyok, mint te.

A helyedben engem nem érdekelne, hogy ki és mit tud meg. Nem vagytok összenőve, nem vagy köteles együtt lakni vele és nem is kell eltűrnöd senkitől azt, ami zavar. El kell mondani otthon, hogy miért akarsz költözni? Akkor elmondod. Ennyi. Mi ezen a dilemma? Kit érdekel, hogy ő mit gondol erről? Senkitől nem kell elviselned semmit, amit nem szeretnél.

40N

okt. 29. 17:17
 46/56 anonim ***** válasza:
82%

Tehát az a vallás amire gondolok. Nyugodtan éld meg a vallásod ahogy akarod, de ne ítéld el azt aki máshogy él.

Az meg, hogy csak így leidiótázol másokat. Tudod mi fog még kiderülni a házasság utána párod részére? A undorító természeted. Mert az együttélés nem csak a "b*szásról" szól, hanem arról is, hogy megismerd a másikat 0-24-ben. Az pedig csak összeköltözés után fog kiderülni.

okt. 29. 17:30
 47/56 anonim ***** válasza:
15%

45-ös vagyok.

Nem értik mi a problémád. Szidnak mert vallásos vagy, azt hiszik az a normális, ha valaki kéthetente mást szopkod, és aki nem szopkod, az egy bigott idióta. Nem értik mi a különbség aközött, hogy neked egy komoly kapcsolatod van, és aközött, hogy a rokonodnak viszket a valaga és havonta többször cserélgeti, hogy épp ki vakarja meg neki.

okt. 29. 17:34
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

45-ös, itt ezekről csak te és a kérdező beszéltek.

Nem a vallás a baj, hanem a hozzáállás. A vallás elvileg az elfoghadásról és az egymás iránti szeretetről szólna. Na hát itt pont nem ez mutatkozik meg.

Sok vallásos embert ismerek, de a vallás önmagában nem biztosítja azt, hogy valaki kedves és megértő legyen. Ne keverjük a kettőt.

Itt a kérdező természetével vannak súlyos problémák.

okt. 29. 17:41
 49/56 anonim ***** válasza:
23%

Tévedsz, attól, hogy valaki vallásos még nem kell kedvesen és megértően eltűrnie azt, ami őt zavarja. Ez a telex kommentmezőjében van így, a valóságban nem.

Itt igenis a vallása miatt fikázzák. Ugyanis mindenkit zavarna, ha a bérlőtársa folyton idegeneket hordana föl, és láthatóan nem 1 órára mennek oda teázgatni. És igenis van különbség, hogy valakinek több éves, komoly kapcsolata van, míg másnak alkalmi ágyasai.

Azt is leírta, hogy neki nem azzal van a baja, hogy fölmegy a pasi, hanem azzal, hogy folyton más pasik járnak föl, egy átjáróház az egész. Ha ezt nem tudjátok megérteni, ha nem látjátok a különbséget, akkor nem csodálkozom, hogy a zebrán se juttok át élve, ennyi sütnivalóval.

okt. 29. 17:47
 50/56 A kérdező kommentje:

#46, katolikus vagyok, biztos nem erre tippeltél:p

#45, 47 köszönöm, és igazad van. Csak eddig azért nem mondtam, mert próbáltam védeni. Ha az anyja ezt megtudja, nem fogja hagyni egyetemezni se. Azért is lakik velem részben, mert azt gondolja, hogy mellettem nem mer hulyeseget csinálni, csak így ment bele az anyja. De ez már sok, az se érdekel, ha a szülei megtudják. Amúgy is látszik már, hogy a jegyei nem pont átmenők.

okt. 29. 17:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!