Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek figyeljek erre a...

Szerintetek figyeljek erre a témára és ne beszéljek neki róla vagy ne érdekeljen ja és szerintetek ki a hibás és mire figyeljek kovinek? Köszike:)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Meg augusztusban az unokatesómmal elmentünk a nagyszüleihez. azt kell tudni rólunk hogy imádjuk egymást minden nap tartjuk a kapcsolatot. Ok az apai családom a matraban el(ők is) és mi meg kb 6 évesen az Alföldre költöztünk. Na igen visszatérve az elejére, elmentünk a mamáekhoz akik iszonyat kedvesek és engem is az unokájuknak néznek/hívnak ami nagyon aranyos. Na igen pénteken indultunk szentesre és 5 napra. Kb a 2nap megemlítettem az egyik jó barátnőmet aki Luxemburgban él és hogy elsőnek dugunk találkozni majd. És kb ennyi ez egy 10 perces beszélgetés volt. És ő róla azt lehet tudni hogy most alig voltak baráti és direkt figyeltem hogy ki ne jussanak a számból a barátaim, de hát megtörtént... És akkor ő úgy büntetett hogy egész nap nem szólt hozzám úgy hogy én voltam a vendég és ő átköltözött a másik szobába. Egyedül voltam és a 3nap megelégeltem és azt mondtam a mamának hogy haza szeretnék menni mert ez így nem túl jó. Felraktak a buszra és 1ora alatt otthon is voltam. Otthon anyának is mondtam teljesen kiborultam és felhívott az anyukája anyát hogy ezt most beszéljük meg. És úgy hogy tesóval(unokatesóm) még nem is beszélt. Felajánlottak hogy együtt elmehetünk Olaszországba mert még volt egy hely és az ára sem változott volna.(hozzá teszem az egész családdal nagyon jó viszonyban vagyunk) és akkor mondja tesó anyukája hogy ígérjem meg hogy oda figyelek arra hogy mit mondok. Mondom ennek mi baja?! Ott elsírtam magam mert én szerintem semmi rosszat nem csináltam. Meg tesó azt mondta az anyukájának hogy órákat beszéltem a barátnőmrol és ezért akadt ki. Meg hogy ő ezt egyáltalán nem bírja ha más barátjáról beszélnek. Ok eltelt egy kb 2 nap összeszedtem magam mondtam hogy bekuljunk ki , egy gyönyörű levelet írtam neki. De nem is válaszolt. Majdnem egy héten 3szor is írtam neki, de csak megnézte és semmi. Ez volt 1 hónapig. Aztán valami atkattant az agyaban és elkezdett bocsánatot kérni hogy ő mit csinált. Mondom ezt nem értem de ok. Na igen ennyi lenne . Köszönöm a válaszokat:)

2022. okt. 20. 08:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Valami nagy baj van az unokatesód fejével. Gondolom fiatalok vagytok még. Az, hogy ő nem tud barátokat szerezni az nem a te hibád, ahogy az sem, hogy te tudsz.
2022. okt. 20. 08:46
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Magyarán rád szóltak és összeroskadtál, nem semmi .
2022. okt. 20. 08:48
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én is ezt gondolom. Hát az egész család kicsit fura... És én is kiakadtam azon hogy nem beszélhetek a barátaimrol pont neki akinek mindent elmondtam.
2022. okt. 20. 08:50
 4/15 A kérdező kommentje:
2, akkor én vagyok a gyenge? Ezt beismerem, de ott nagyon rosszul voltam
2022. okt. 20. 08:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
fuu borzalmas az írásod, rendesen rossz volt értelmezni mit akarsz...
2022. okt. 20. 09:06
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Ne stresszelj annyit, látszik, hogy még gyerek vagy. Minden rendbe jön, ezen nem sokára már csak nevetni fogsz. Nyugi, az életben ennél sokezerszer durvább dolgok fognak még történni.
2022. okt. 20. 10:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi 6os, ne haragudjatok az írásom miatt. Nem így szoktam írni csak most sokat gyorsan kellett, bocsesz:)
2022. okt. 20. 10:26
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
Senkinek nincs igaza. Neked nem kellett volna így kiborulni nála meg nem normális, hogy ki se lehet ejteni előtte a barát szót.
2022. okt. 20. 10:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
nincs erőm harmadjára is nekifutni ennek a zavaros családi sztorinak....
2022. okt. 20. 10:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell
2022. okt. 20. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!