Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mások szerint is csak én...

Mások szerint is csak én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
20éves vagyok, és egy éve albérletben élek a bátyámmal. Ő volt itt előbb, én csak tavaly költöztem az egyetem miatt. Dolgozom is, és lakbér 40százálékát én fizetem, és a rezsi felét, mindezért természetesen a kisebb szobát kaptam. Tudni kell rólam, hogy van egy macskám, akit nagyon szeretek, és nem vagyok agressziv, egész máig nem volt fizikai konfliktusom senkivel. Ma történt ugyanis, hogy feljött a tesóm egyik barátja, és meg akarta simogatni a macskám. Szépen mondtam neki, hogy hagyja békén, mert nem szereti az idegeneket. Ennek ellenére sarokba szoritotta, és meg akarta fogni. A macskának természetesen ez nem tetszett, és védekezésből a kezéhez kapott, picit belemart. Ezekután a srác a macska fejére ütött a szemem láttára amitől hirtelen ideges lettem, és hátulról talppal belerúgtam, miközben guggolt. Ennek hatására megbillent és előre esett, de nem sérült meg. Mindketten kiabáltunk egymással, amibe a tesóm avatkozott be, és hamarosan elmentek itthonról. Azóta a szüleink is tudják, és midenki agressziv barbárnak tart amiért megtámadtam a tesóm barátját. Azt mondják, hogy hálátlan vagyok és nem igy kellene viselkednem a tesóm vendégeivel azokután, hogy befogadott.

2020. szept. 8. 15:55
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%
Nem te vagy a hibás. De nem az a megoldás hogy belerugsz az emberbe.
2020. szept. 8. 15:58
 2/31 anonim ***** válasza:
59%

Annyiban van igazad, hogy előre szóltál, hogy ne babrálja a macskádat. A macskádnak abban, hogy belemart a tesód barátjába. Neki természetesen marhára nem kellett volna kezet emelnie a cicára.

De könyörgöm... belerúgni bárkibe bármi miatt? A reakciód nem volt emberi.

2020. szept. 8. 16:20
 3/31 anonim ***** válasza:
77%

"De könyörgöm... belerúgni bárkibe bármi miatt? A reakciód nem volt emberi."

Te hulye..a macska fejere utni pedig szabad? Az helyenvalo? Miert nem sipitozol az miatt? A Kerdezo a hazi kedvencet vedte- jogosan!

2020. szept. 8. 16:28
 4/31 anonim ***** válasza:
87%
Neked van igazad.
2020. szept. 8. 16:38
 5/31 anonim ***** válasza:
92%
A vendég egy tahó volt, más háziállatát nem piszkáljuk annak engedélye nélkül sem, nemhogy kifejezett tiltása ellenére. Hátha ebből ezt most megtanulta.
2020. szept. 8. 16:42
 6/31 anonim ***** válasza:
88%

Jól tetted.

Ne törődj vele , hogy mit gondolnak, legfeljebb vigyáznak a macskaddal legközelebb.

2020. szept. 8. 16:55
 7/31 anonim ***** válasza:
10%
Önbíráskodás. Nem volt jogos reakció, még ha érthető is a hirtelen reakciód...
2020. szept. 8. 16:56
 8/31 anonim ***** válasza:
89%
Önbíráskodás...? És mit csináljon, hívja ki a rendőrt, hogy fejbeverték a macskáját? Még akkor se jön ki valszeg, ha őt verik fejbe...
2020. szept. 8. 16:58
 9/31 anonim ***** válasza:
5%
A bátyád helyében, kitennélek.
2020. szept. 8. 17:02
 10/31 anonim ***** válasza:
91%
Végülis ez is egy megoldás. Én sem tűrném szó nélkül, hogy bántják a macskámat. Szerintem jogos volt a reakciód kérdező, de legközelebb kiabálj rá, vagy valami, mert ha belerúgsz és megsérül, akkor őt nem fogják megbüntetni a macska miatt, viszont neked lehet belőle bajod.
2020. szept. 8. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!