Mások szerint is csak én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
20éves vagyok, és egy éve albérletben élek a bátyámmal. Ő volt itt előbb, én csak tavaly költöztem az egyetem miatt. Dolgozom is, és lakbér 40százálékát én fizetem, és a rezsi felét, mindezért természetesen a kisebb szobát kaptam. Tudni kell rólam, hogy van egy macskám, akit nagyon szeretek, és nem vagyok agressziv, egész máig nem volt fizikai konfliktusom senkivel. Ma történt ugyanis, hogy feljött a tesóm egyik barátja, és meg akarta simogatni a macskám. Szépen mondtam neki, hogy hagyja békén, mert nem szereti az idegeneket. Ennek ellenére sarokba szoritotta, és meg akarta fogni. A macskának természetesen ez nem tetszett, és védekezésből a kezéhez kapott, picit belemart. Ezekután a srác a macska fejére ütött a szemem láttára amitől hirtelen ideges lettem, és hátulról talppal belerúgtam, miközben guggolt. Ennek hatására megbillent és előre esett, de nem sérült meg. Mindketten kiabáltunk egymással, amibe a tesóm avatkozott be, és hamarosan elmentek itthonról. Azóta a szüleink is tudják, és midenki agressziv barbárnak tart amiért megtámadtam a tesóm barátját. Azt mondják, hogy hálátlan vagyok és nem igy kellene viselkednem a tesóm vendégeivel azokután, hogy befogadott.2020. szept. 8. 15:55
31/31 anonim válasza:
#11-es válaszoló vagyok. Ha az én macskámra ütött volna rá a fickó, akkor tőlem tuti nem csak egy hátbarúgást kapott volna, de azokat is acélbetétes bakanccsal (jó tudom elég szadista, de ebből jól megtanulná, hogy ne csináljon ilyet, tudom az erőszak nem megoldás, de ha ebből tanulnak bizonyos emberek)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!