Szerintetek is én vagyok a hibás? 16/F
A 12 éves testvéremmel gyakran szoktunk veszekedni, de a legkisebb dolgokon.
A mai napon, épp veszekedtünk,(ha akarjátok leírom,hogy miért) és ugyanazt a "technikát" használja, mint amit 2 éves korában, csak most tudatosan.
A marást.
Ma is, belemart a mellkasomba, én meg ellöktem a fejét, de nem erősen. Egy kis folt lett a homlokán, de alig észrevehető,ért szemüveges.
Kiment, és mindenki jött be, hogy mekkora idióta vagyok. Mondtam, hogy én csak ellöktem, de ő azt mondta, hogy én teli erőből megütöttem. Most mindenki alig szól hozzám, ha szólnak is, lehet hallani, hogy csak muszályból csinálja.
A tesóm mindig ilyen volt, hogy úgy festi le, hogy én milyen kegyetlen vagyok,ég ő ártatlan.
láttam olyat, hogy csak hülyéskedtek és véletlenül megütötték az üveg lencsés szemüveget, nem verekedés és nem is erőből, csak 2 haver hülyéskedett
a gyerek szeme teli ment üvegszilánkkal, ömlött belőlle a vér, szerencsére nem lett nagy baj, csak fájt neki pár hétig
kedves kérdező, ha ennyire nem tisztel öcséd ott veled is baj van
kell tudnia ki az erősebb, ki diktál
meg jó lenne ha elbeszélgetnél vele, hogy ez a marás dolog nagyon gyerekes és még a lányok is különbül verekednek, ha nem akarja égetni magát, fejezze be
amúgy mi koliba folyton bírkóztunk (középsuli), így felállt nagyjábol a rend, hogy tudja a másik ki az ellenfél :D kivel nem illik kötekedni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!