Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek is én vagyok a...

Szerintetek is én vagyok a hibás? 16/F

Figyelt kérdés

A 12 éves testvéremmel gyakran szoktunk veszekedni, de a legkisebb dolgokon.

A mai napon, épp veszekedtünk,(ha akarjátok leírom,hogy miért) és ugyanazt a "technikát" használja, mint amit 2 éves korában, csak most tudatosan.

A marást.

Ma is, belemart a mellkasomba, én meg ellöktem a fejét, de nem erősen. Egy kis folt lett a homlokán, de alig észrevehető,ért szemüveges.

Kiment, és mindenki jött be, hogy mekkora idióta vagyok. Mondtam, hogy én csak ellöktem, de ő azt mondta, hogy én teli erőből megütöttem. Most mindenki alig szól hozzám, ha szólnak is, lehet hallani, hogy csak muszályból csinálja.

A tesóm mindig ilyen volt, hogy úgy festi le, hogy én milyen kegyetlen vagyok,ég ő ártatlan.

2018. szept. 16. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Vágj le neki egy jó magy pofont mikor senki nem figyel, megtanulja a hülyegyerek hol a helye.
2018. szept. 16. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
A szokásos testvár csetepaté. Az rendben van, hogy védekezel az ellen, hogy beléd mar, de szemüveg gyerek esetében olyan módszert kell használni, ami nem veszélyezteti a szemüveget és ezen keresztül a szemét. 16 évesen már azért erre is gondolni kellene.
2018. szept. 16. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2018. szept. 16. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Tipikus. Egy jó nagy pofont adj neki,amekkorát tudsz,csattanjon.
2018. szept. 16. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

láttam olyat, hogy csak hülyéskedtek és véletlenül megütötték az üveg lencsés szemüveget, nem verekedés és nem is erőből, csak 2 haver hülyéskedett

a gyerek szeme teli ment üvegszilánkkal, ömlött belőlle a vér, szerencsére nem lett nagy baj, csak fájt neki pár hétig

kedves kérdező, ha ennyire nem tisztel öcséd ott veled is baj van

kell tudnia ki az erősebb, ki diktál

meg jó lenne ha elbeszélgetnél vele, hogy ez a marás dolog nagyon gyerekes és még a lányok is különbül verekednek, ha nem akarja égetni magát, fejezze be

amúgy mi koliba folyton bírkóztunk (középsuli), így felállt nagyjábol a rend, hogy tudja a másik ki az ellenfél :D kivel nem illik kötekedni :D

2018. szept. 16. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
A szüleinek kellett volna már 2 évesen leszoktatni a gyereket az agresszív viselkedésről, akkor még könnyebb lett volna, az életkor előrehaladásával ez egyre nehezebb lesz. Persze ennek nem az a módja, hogy megverjük, és nem is neked kellene őt nevelnie, hanem a szüleiteknek.
2018. szept. 16. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a hibás, de erről a testvéredet le kell szoktatni. Az se normális ennyi idősen, hogy veszekedéskor verekszik. Legközelebb fogd le a kezeit, hogy ne tudjon marni, vagy öntsd inkább le egy pohár hideg vízzel (visszaütés helyett), hátha lenyugszik.
2018. szept. 17. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!