Én vagyok a hibás?
Mindig mikor veszekszünk a nővéremmel ő eleggé felkapja a vizet, de én nyugodt maradok. Ilyen típus vagyok, sose ordibaltam még és nem is tudok. Magamba szoktam folytani a dühömet, vagy érvekkel próbálom meggyőzni a másikat. A szép megbeszélés híve vagyok. Ő pedig eléggé temperamentumos, és sajnos úgy érzem előnye származik ebből több téren. Ha egyértelmű is hogy nekem van igazam, mégis mellé állnak a szüleim, mert neki nagy hangja van és gondolom ledominál vagy nem tudom hogy mondjam. Én meg megkapom, hogy legyek rendes.
Lehetne ezen a szituáción valahogy segíteni? Már ott tartok hogy inkább elkerülöm amennyire tudom.
Ne legyél vele rendes, csak mert azt mondják neked! Én azt csinàltam az öcsémmel, és öntudatlanul megtanultam nem kiállni magamért.
Ha neked van igazad, állj ki érte! Ha a szüleid nem tudnak megfelelő érveket hozni, akkor ne tedd azt, ami a nővérednek kedves! Írj pár példát, hogy jobban megértsük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!