Szerintetek figyeljek erre a témára és ne beszéljek neki róla vagy ne érdekeljen ja és szerintetek ki a hibás és mire figyeljek kovinek? Köszike:)
„és hogy elsőnek dugunk”
Mindig mondom, hogy Freud találta fel az autocorrectet :D
Amúgy ne foglalkozz vele. Sajnálatos, hogy nincsenek barátai, de ha már a „barát” szó kiejtése is irritálja, akkor nem is lesznek. Ezen csak ő tud változtatni.
Már feltéve, hogy tényleg csak kicsúszott a szádon a téma, nem órákig áradoztál róla, mert az tényleg zavaró, ha valaki folyton olyanról beszél, akit nem ismerek.
Én mindkét érvet a magamének érzek.
Szerintem is unokatesód eléggé túl reagálja,nem kellene ennyire drasztikusan válaszolni erre.
De őt is megértem,mert mások vagyunk, más más elvárással.Én sem szeretem ha valaki előttem arról dumál,hogy ki hogy kurta meg a nőjét és hol,mert engem ez rohadtul nem érdekel,plusz nekem sem megy az ismerkedés és nincs hozzá karizmám.Szóval ez olyan kicsit,mintha egy etióp kisgyereknek arról áradoznál,hogy;Hmmmmmm,de jó volt az a tegnapi disznó pörkölt,meg úgy jól laktam azzal a svéd fogással,stb.
Érted a tény állást?
Szóval pofátlanság azért ez is,igen.
De hát meglehet ezt mondani szépen is a részéről.
Pl: unokatesód kimondja érthetően hogy figyelj már,ne beszélj nekem ezekről,mert zavar.És ennyi.
És onnantól ha továbbra is beszélsz neki ezekről,akkor az már tényleg a te sarad lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!