Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Komolyan én vagyok a legsz@rab...

Komolyan én vagyok a legsz@rabb unokatestvér/barát?

Figyelt kérdés

Unokatesómmal egyidősök vagyunk. Ő mindig is gyermek ésszel rendeklezett, soha nem mert az anyukája ellen szegülni. Persze ez egyáltalán nem gond, csak emiatt egyáltalán nincs élettapasztalata. Családi eseményeken is 18 évesen a 12 éves uncsinkkal bújt el bort inni, mert az anyukája előtt nem mert. Most adódott egy olyan helyzet, hogy összeköltöztünk. Egyetemre kerültünk, és mivel konkrétan 19 éve ismerjük egymást, így biztonságosabbnak éreztem vele összeköltözni, mint egy random idegennel. Őt kb semmire nem tanították otthon, csak létezett mint a szobanövény. Takarítani nem tud, mindent én kell csináljak, ha odarakom akkor hisztizik.

Na ezzel még nincs bajom. Csak azzal, hogy a nagy szabadság miatt azt hiszi, hogy azt csinál amit akar. Már a második pasit hozza fel a lakásunkra. Szembesítettem, hogy ez nem oké, mert nem szeretnék idegenekt a lakásban látni, egyszer ismerje meg, kapja meg a megfelelő személyt aztán nyugodtan hozza fel, de addig nem. Azt mondta, hogy kussoljak, mert az én párom is jár fel hozzánk. Csak mi az a baj, hogy 2 éve vagyunk együtt, a szüleim ismerik és tudják, hogy jár fel hozzánk. Az ő szülei annyit tudnak, hogy szegényke már most annyit tanul napközben, hogy este lefekszik korán aludni. (8kor már) közben meg a fiú akkor jön általában. Szóltam neki, hogy hagyja abba, de ő szerelmes. Két hónap alatt másodjára.

Mit csináljak? Nagy szemétség lenne szólni a szüleinek? Nem akarom hogy a lakásunk egy AIDS melegágy legyen, vagy egy olyan hely, ahova kis idő mulva konkret időpontra járnának.

Gondolkozok a költözésen, de akkor megkéne indokoljam is otthon, hogy miért akarok szabadulni tőle, és esetleg miért akarok más albérletbe menni.

Sajna a párommal nem tudunk költözni, mivel a vallásuk nem engedi. Ezért is annyira kiborító q viselkedése.

okt. 27. 22:33
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
76%
Igen.
okt. 27. 22:37
 2/56 anonim válasza:
29%
En mindenkeppen azt ajanlom probalj meg beszelni rola a szuleiddel hatha megtudjatok oldani ha meg nem akkor meg az unokatesod szuleivel sajnos mast nem hiszem hogy tudsz tenni ez ugyben sajnos
okt. 27. 23:25
 3/56 anonim ***** válasza:
58%

Szóval felvitt kétszer fiút a lakásra 2 hónap alatt. Wow, hát igen, ez borzasztó lehetett.

Csak nekem jön az le ebből, hogy a kérdező irigy, mert valláskárosult családja neki nem engedi, hogy pasizzon, ő meg még olyan töketlen is, hogy 19 évesen sem mer anyuciéknak ellentmondani?

okt. 27. 23:32
 4/56 anonim ***** válasza:
91%

Mivel otthon elég szigorúan volt fogva uncsitesód valós hogy most mivel végre szabad, most éli ki magát. Majd ha ennek az önálló, független szabadságnak elmúlik a kezdeti varázsa, kevésbé fog pasikat felvinni.

Szerintem ezt illetően, legyél türelemmel, annyit mondj neki hogy jelezze már neked előre ha pasit visz fel hozzátok és hogy legyen annyi esze hogy védekeznek, nem csináltassa fel magát.

Amit szerintem inkább erőltettni kéne, az a takarítás, az otthoni kisegítés. Ne a te terhed legyen egyedül. Kit érdekel, hogy hisztizik? Ha már látja hogy áll a mosatlan, akkor csinálja már meg. Vagy ha 19 évesen ez sem megy, akkor ott gondok vannak.

okt. 28. 00:14
 5/56 anonim ***** válasza:
85%

Felnőtt ember, ne atyáskodj felette mert gáz. Egyébként sincs közöd más szexuális életéhez amíg nem zavar. A szüleinek sincs hozzá köze.

Ha zavar, mondd meg neki hogy menjenek máshova. Ha házmester viselkedésű, kotnyeles a tulaj ezért ki is rakhat titeket. Ha más nem hatja meg azt érdemes belengetni hogy szólsz a tulajnak hogy általa idegenek járkálnak a lakásba.

Ha védekezik, nem kap el semmit, ha nem akkor meg így járt ha nem volt esze gumit elővenni. Igazán nem rád tartozik hogy a képzelt vagy valós nemibetegségei miatt aggódj. Az unokatestvéred, fujj.

okt. 28. 00:23
 6/56 anonim ***** válasza:
89%
Végre megszabadult a mindenlében kanál szüleitől erre itt vagy te xd
okt. 28. 00:27
 7/56 anonim ***** válasza:
84%

2 hónap alatt 2 fiú azért nem nagy dolog. Nyilván időpontra megy szerencsétlen, mit akarsz hogy random beállítson bármikor? Az is evidens hogy a kontrollmániás szülők erről nem tudnak. Ő élni szeretné az életét anélkül hogy a szülei nyavalygását hallgatni kéne. A te párod is át szokott menni, szóval gondolom nincs olyan szabály hogy vendéget nem hívhattok át. Az hogy a te szüleid tudnak arról hogy a barátod átmegy hozzád, nem nagy dolog, gondolom ezt maguktól is kitalálták volna miután 2 éve együtt vagytok, de nem értem miert lényeges információ. Külön laksz, felnőtt ember vagy, nem kell a szüleid engedélye ehhez. Az unokatesódnak sem.

Ha hangosan bszik akkor szólj rá. Vagy legyen egy megállapodásotok, hogy csak olyan jöhet fel, akivel először te is találkozol.

Nem értem mi bajod a szexuális életével, szerintem csak a lényeggel nem törődsz, ami az hogy rendetlen. Egy rendetlen lakótárssal nagyon idegesítő és hosszútávon lehetetlen az együttélés. Ezt muszáj megbeszélnetek, olyan együtt leülünk az asztalhoz és megállapodunk hogy ki mit csinál módon. Esetleg megmondhatod hogy csak akkor jöjjönnát bárki is ha rendben van a lakás és ő is megcsinálta a feladatait, hiszen ha kosz és rendetlenség van az neki is gáz és mit gondolhat a pasi? Illetve az ő feladatait, ne csináld meg te.

okt. 28. 00:42
 8/56 anonim ***** válasza:
92%

Ne csináld meg a házimunka rá eső részét. Aztán ha átjön a pasi kiabálj rá hogy "megbeszéltük hogy ez meg ez a te feladatod, sose csinálod meg, nézd meg mekkora redva van és ide hivsz vendéget?"

Égni fog a feje és dühös lesz rád de igazad lesz. Egy párszor eljátszátok és vagy megtanulja vagy hamarabb lelécel a pasi mert senki se akar egy igénytelen csajjal együtt lenni.

okt. 28. 00:51
 9/56 A kérdező kommentje:

Hát, itt igazából tényleg nagyrészt a renddel van a legnagyobb baj. Viszont a fiúkkal is az a bajom, hogy nem beszél velük mondjuk legalább 2 hónapig és aztán hozná fel. Múltkor az egyik pali egyedul akart maradni a lakáson, második randi keretein belül. A mi kis Rómeónk meg akarta várni, hogy érjen haza, és folytassák az éjjeli tevékenységet. Igaz, akkor én raktam ki.

Egyszerűen nem szeretném, hogy ez menjen. Egy idegen nincs amit keressen egy olyan helyen, ahol élek addig, amíg a másik nem ismeri meg egy annyira, hogy megbízzon benne egy normális kereteken belül. Az első pasi lopott a hűtőből, annyira otthon érezte magát. Mármint az én kajámból.

okt. 28. 06:49
 10/56 anonim ***** válasza:
39%

Azért mondjuk...

"Sajna a párommal nem tudunk költözni, mivel a vallásuk nem engedi."

Az megvan, hogy ez bullshit duma, ugye? Ha az összeköltözést tiltaná a vallás, akkor tiltaná azt is, hogy feljárjon a lakásodra digidugizni. Ez csak így kényelmes neki, megkap mindent, kötöttséget meg nem kell vállalni.

Naivitásban te sem jársz sokkal az unokatesód előtt, ezt azért emészgesd.

Ugyanakkor nem tudom, mit vártál, pontosan tudtad, hogy milyen, mégis inkább vele költöztél össze. Idegennel jobban jártál volna, azt legalább nem ciki rendreutasítani, ha nem csinál semmit.

Legyél határozott, fektessetek le szabályokat, különben mindkettőtök élete pokol lesz rövid időn belül. Itt a pasizás a legkisebb gond, ott annyit várhatsz el, hogy szóljon előre.

okt. 28. 06:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!