Komolyan én vagyok a legsz@rabb unokatestvér/barát?
Unokatesómmal egyidősök vagyunk. Ő mindig is gyermek ésszel rendeklezett, soha nem mert az anyukája ellen szegülni. Persze ez egyáltalán nem gond, csak emiatt egyáltalán nincs élettapasztalata. Családi eseményeken is 18 évesen a 12 éves uncsinkkal bújt el bort inni, mert az anyukája előtt nem mert. Most adódott egy olyan helyzet, hogy összeköltöztünk. Egyetemre kerültünk, és mivel konkrétan 19 éve ismerjük egymást, így biztonságosabbnak éreztem vele összeköltözni, mint egy random idegennel. Őt kb semmire nem tanították otthon, csak létezett mint a szobanövény. Takarítani nem tud, mindent én kell csináljak, ha odarakom akkor hisztizik.
Na ezzel még nincs bajom. Csak azzal, hogy a nagy szabadság miatt azt hiszi, hogy azt csinál amit akar. Már a második pasit hozza fel a lakásunkra. Szembesítettem, hogy ez nem oké, mert nem szeretnék idegenekt a lakásban látni, egyszer ismerje meg, kapja meg a megfelelő személyt aztán nyugodtan hozza fel, de addig nem. Azt mondta, hogy kussoljak, mert az én párom is jár fel hozzánk. Csak mi az a baj, hogy 2 éve vagyunk együtt, a szüleim ismerik és tudják, hogy jár fel hozzánk. Az ő szülei annyit tudnak, hogy szegényke már most annyit tanul napközben, hogy este lefekszik korán aludni. (8kor már) közben meg a fiú akkor jön általában. Szóltam neki, hogy hagyja abba, de ő szerelmes. Két hónap alatt másodjára.
Mit csináljak? Nagy szemétség lenne szólni a szüleinek? Nem akarom hogy a lakásunk egy AIDS melegágy legyen, vagy egy olyan hely, ahova kis idő mulva konkret időpontra járnának.
Gondolkozok a költözésen, de akkor megkéne indokoljam is otthon, hogy miért akarok szabadulni tőle, és esetleg miért akarok más albérletbe menni.
Sajna a párommal nem tudunk költözni, mivel a vallásuk nem engedi. Ezért is annyira kiborító q viselkedése.
#11 honnan tudod, hogy digidugizni jár? Vicces vagy.😂😂 Azért jár fel, mert sokszor jobb így, hogy nyugodtan megnézünk egy filmet, vagy főzünk vagy társai. Van annyi önuralmunk szerencsére, hogy tartsuk magunkat, ilyen szempontból szerencsés vagyok, hogy ilyen párom van, de ezt nem részletezem. Nem ez itt a lényeg. Nagyon félretappintottál haver.
Nem tudtam, hogy kuva lesz ilyen hamar. Gondoltam, hogy max elkezd bulizni járni, illogatni, de nem sajna. Ő egyből odalöki magának minden szerencsétlennek, aki ráír facebookon vagy instán. Amúgy meg nem néz ki annyira jól sajna, hogy normális pasi legalabb ranezzen, és nem is olyan okos szegény. Nagyon naív, azt hiszi, hogy a világon mindenki kedves meg becsületes. Mivel otthon ezt látta a kis faluban, ahol felnőttünk.
Na, akkor itt a gond. Téged az zavar, hogy az unokatesónak van szexuális élete.
Tudod, dönthettek úgy a pasiddal, hogy vártok a szexszel akár az esküvőig is, de ahhoz, hogy más mit csinál, semmi közöd. És nem, nem vagy erkölcsi fölényben attól, hogy te nem dugsz a pasiddal (pedig azt gondolod, ez az utóbbi kommentedből egyértelmű).
Erre csak egy megoldás van, hogy külön költöztök.
Felmodod az albérletet, közben keresel magadnak másikat (az illetö nélkül), kiköltözöl, meg neki is muszáj lesz.
Másrészt pont ilyen esetek miatt ezerszer jobb idegennel költözni össze, mint rokonnal, baráttal, ez utóbbi esetben ugyanis minden alkalommal jön a rokonok/barátok vagyunk, csak ne szúrj ki velem kártya
14, süt belőled az irigység. Te is kereshetsz olyan partnert magadnak, aki vonzódik hozzád szexuálisan. 19 évesen teljesen normális, hogy legyen valakinek szexuális élete. Ha valaki nem akar, az az ő döntése, de ne más legyen már "k.rva" azért, mert normális életet él.
Tudod azon kívül, hogy a vallás a legagyatlanabb tömegmanipulációs technika, az is gáz vele kapcsolatban, hogy névlegesen akarnak felülírni normális viselkedéselemeket, azzal, hogy rossznak állítják be. Mint pl a szexet. Csak tudod a harmónikus párkapcsolatnak része a szexuális élet is, és ott sem passzol mindenki mindenkivel. Más igények, más preferenciák, sőt, előfordul, hogy fizikailag sem passzol két ember jól. Ezek tönkretehetik a szexuális életét egy párnak.
Szóval úgy elköteleződni, hogy nem is tudjátok, szexuálisan műkődik-e majd a dolog, egyenes út a megcsaláshoz, a váláshoz vagy a boldogtalan élethez. A fejedben tévesen lebegő erkölcsi fölényed kb ennek a felismeréséig fog tartani, aztán szertefoszlik.
Az unokatestvérednek az lenne a legjobb, ha nem veled lakna, hanem valaki olyannal, aki nem akarja neki megmondani hogyan éljen, nem játssza az eszét a vélt erkölcsi fölényére, és nem viselkedik úgy, mint egy b...atlan p.cha
Kérdező, fogadd már el, hogy nem csak egyféleképpen lehet élni, és az, hogy te mit gondolsz a rokon életmódjáról, senkit nem érdekel. Nem te fogod neki megmondani, mit tegyen. Foglalkozz a saját dolgoddal, az unokatesódat meg hagyd élni.
Mindez nem vonatkozik a házimunkára, abban igazad van hogy még kell osztani. Bár simán el tudom képzelni, hogy abban is diktátorkodsz, és csak akkor lehet pl. felmosni, amikor te azt helyesnek tartod.
Semmi közöd más szexuális életéhez, és nincs jogod beleszólni, kit visz fel a lakásba.
Nem az anyja vagy, az unokatesó is ugyanolyan jogokkal bír, mint te. Ha nekem állnál le pattogni, amiért két hónap alatt felviszek két darab fiút, konkrétan kiröhögnélek és ennyi.
Az zavar, hogy még a kutyával is megb@szatná magát, csak az se nyulna hozza, igy kerulnek az ilyen 30+ éves véglények a képbe, akik nem kellettek senkinek annó. - hányok a hozzád hasonló valláskárosultaktól, akik fölényeskednek a nagy semmire.
Az a te bajod, hogy nem dugott még meg jó alaposan a pasid, és ezért zavar, hogy az unokatesódnak van szexuális élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!