Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Komolyan én vagyok a legsz@rab...

Komolyan én vagyok a legsz@rabb unokatestvér/barát?

Figyelt kérdés

Unokatesómmal egyidősök vagyunk. Ő mindig is gyermek ésszel rendeklezett, soha nem mert az anyukája ellen szegülni. Persze ez egyáltalán nem gond, csak emiatt egyáltalán nincs élettapasztalata. Családi eseményeken is 18 évesen a 12 éves uncsinkkal bújt el bort inni, mert az anyukája előtt nem mert. Most adódott egy olyan helyzet, hogy összeköltöztünk. Egyetemre kerültünk, és mivel konkrétan 19 éve ismerjük egymást, így biztonságosabbnak éreztem vele összeköltözni, mint egy random idegennel. Őt kb semmire nem tanították otthon, csak létezett mint a szobanövény. Takarítani nem tud, mindent én kell csináljak, ha odarakom akkor hisztizik.

Na ezzel még nincs bajom. Csak azzal, hogy a nagy szabadság miatt azt hiszi, hogy azt csinál amit akar. Már a második pasit hozza fel a lakásunkra. Szembesítettem, hogy ez nem oké, mert nem szeretnék idegenekt a lakásban látni, egyszer ismerje meg, kapja meg a megfelelő személyt aztán nyugodtan hozza fel, de addig nem. Azt mondta, hogy kussoljak, mert az én párom is jár fel hozzánk. Csak mi az a baj, hogy 2 éve vagyunk együtt, a szüleim ismerik és tudják, hogy jár fel hozzánk. Az ő szülei annyit tudnak, hogy szegényke már most annyit tanul napközben, hogy este lefekszik korán aludni. (8kor már) közben meg a fiú akkor jön általában. Szóltam neki, hogy hagyja abba, de ő szerelmes. Két hónap alatt másodjára.

Mit csináljak? Nagy szemétség lenne szólni a szüleinek? Nem akarom hogy a lakásunk egy AIDS melegágy legyen, vagy egy olyan hely, ahova kis idő mulva konkret időpontra járnának.

Gondolkozok a költözésen, de akkor megkéne indokoljam is otthon, hogy miért akarok szabadulni tőle, és esetleg miért akarok más albérletbe menni.

Sajna a párommal nem tudunk költözni, mivel a vallásuk nem engedi. Ezért is annyira kiborító q viselkedése.

okt. 27. 22:33
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
#28 mivel vagyok én a problémás és hol itt az agresszió? Vagy tudod mit jelent az a fogalom? :D
okt. 29. 11:01
 32/56 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, egyre szánalmasabb a vergődésed.

Vedd már észre, hogy nem mondhatod meg, miként éljen az unokatestvéred, neki nem kell megfelelnie a te elvárásaidnak. Két hónap alatt két pasi sok? Ez neked már bordély? Te teljesen h.lye vagy?

Elment az eszed a nagy, szent élettől, az az igazság. És igen, a válaszaid tele vannak aggresszióval és passzív-agresszióval, akkor is így van, ha te ezt tagadni próbálod. KOmolyan mondom, fordulj szakemberhez, vagy kezdj el sportolni, vagy próbálj már lelazulni egy kicsit, mert amit művelsz, azt nem lehet elviselni.

Neked nem való az együtt lakás senkivel, legfeljebb valami zárdában tudlak elképzelni, mert ott valószínűleg a te elképzeléseid szerint mennek a dolgok.

okt. 29. 11:30
 33/56 anonim ***** válasza:
81%

Azt hiszem megvan, hogy a kérdező a 70%-os, aki minden választ lepontoz, amiben azt írják, hogy ő a nem normális :) :) :)

Kár, hogy a lepontozás a kutyát nem érdekli.

okt. 29. 11:33
 34/56 A kérdező kommentje:

#32, koliban voltam 4 évet gimi alatt. Érdekes, sokkal jobban telt, mint a csajszival, pedig 6on voltunk egy szobában.

Te meg nem fogod fel, hogy nem mondom meg, hogy mit csináljon. Csak annyit szeretnék, hogy egyből mindenkit ne hordjon haza. Nem olyan nagy kérés ez. Legalább beszéljen velük egy pár hónapot, ha már annyira pasizni akar. Ha egyedül élne, nem érdekelne, akkor teljesen az ő baja. Takarítás, pasizás minden, de mivel sajna ott élek én is, így bizonyos határokat betarthatna. Én is elnézést eleget neki, egy ennyit ő is megtehet.

Te is mehetnék sportolni, vagy valami hobbit találni, ahelyett hogy itt osztod a hülyeségeket. Nincs igazad egyáltalán, csak ugyan azt ismételgeted folyamat. Utalj rá konkrétan, hol van az a passzív agresszió a válaszokban. Kíváncsi vagyok rá. Keresem, de nem találom. Itt szerintem a te/ti felfogokepssegetekkel van baj, már nem azért.

Másik meg,

okt. 29. 11:36
 35/56 anonim ***** válasza:
85%

Bocs, de aki olyan hangnemben ír az unokatestvéréről, mint amit te megengedsz magadnak, az bizony agresszió. Verbális agresszió. Nem tudom, hallottál-e már róla, mert a tojáshéj még ott van a fenekeden... de azért nagy magabiztossággal írod a hülyeségeidet. A szavaidat indkább nem idézném vissza, mert egyszerűen gusztustalan, ahogy nő létedre írtál a rokonodról, valójában egy nagy szájonvágást érdemelnél tőle, ha olvasná amit idehánytál. De bárki visszaolvashatja, ha egy kicsit átlapozza ezt a pár oldalt a válaszokkal.

Egy középiskolai kollégiumot meg ne hasonlíts már össze a felnőtt-léttel, könyörgöm. Ott nevelőtanárok vigyáznak a diákokra, akik még nem felnőttek, tehát a suli/kollégium felelőssége is, ha hülyeséget csinálnak. Nyilván ott más volt a dinamika a szoba/lakótársak között.

Egyébként én felfogom, amit te írsz - itt inkább te vagy az, aki nem képes megérteni azt, hogy NEM MONDHATOD MEG A ROKONNAK, HOGYAN PASIZZON.

Érted, Kislány?

Nem írhatod elő neki, hogy előbb hónapokig beszélgessen valakivel, aztán majd, egyszer, amikor neked, a nagyságos unokatestvérnek is megfelel, akkor meghívhatja magához. Mit szólnál ahhoz,ha valaki neked írná elő, hogy mit és hogyan csinálj a pasiddal? Hm? Miért gondolod, hogy nálad van a végső igazság, és úgy a helyes, ahogy te gondolod (és elvárod mástól is)?

Az unokatesód azt csinál, amit akar. És ha ez neked nem tetszik, akkor költözzetek külön.

Sok bajod lesz még az életben, ha ezt így folytatod, hidd el.

Valamiért te azt gondolod, nálad van a bölcsek köve, és majd te megmondod, mi a helyes és mi nem az... de nagy pofonokat fogsz kapni az élettől.

okt. 29. 12:32
 36/56 A kérdező kommentje:

Hát ezt nem hiszem el. Na akkor kozelitsuk meg másképp, hogy te is megértsd. NEM AZT MONDOM, HOGY NE PASIZZON. AZT MONDOM, HOGY NE HOZZA FEL A LAKÁSRA, MERT AHOZ ROHADTUL KOZOM VAN.

Mit csinálnál te akkor, ha mondjuk egy személy akivel élsz, minden kérdés nélkül első találka néven felhoz egy olyan embert, akit életében akkor látott/beszélt vele először. Viszont már minden nap itt volt folyamatosan, a kajámból rendszeresen fogyasztott, mert megkívánta. Amikor meg szót emeltem érte, még én voltam a bunkó. Utólag rájött a csajszi, hogy mellette próbált más csajokat is fuzogetni, így vége lett szerencsére. 1 hét se kellett, már megjelent egy másik pali is. Na ő az a tipikus ápolatlan férfi, akinek a cipőjétől már hányingert lehet kapni, olyan budos. Fürdőbe rendszeresen jár, itt is fürdik sokszor. Így is még örüljek annak, hogy mennyire egészséges a szexuális élete, vagy végre felfogod, hogy mi a bajom. Ha ezután is azt nyilatkozod, hogy én vagyok a hülye, gondolkozz el egy picit, hogy te is nem egy ilyen férfi/nő vagy e.

okt. 29. 13:18
 37/56 anonim ***** válasza:
85%

" NEM AZT MONDOM, HOGY NE PASIZZON. AZT MONDOM, HOGY NE HOZZA FEL A LAKÁSRA, MERT AHOZ ROHADTUL KOZOM VAN."

Nem, Kérdező, te azt is meg akarod mondani, hogy előtte hónapokig csak beszélgessen vele és ne ismerkedjen mindig mással, mert az neked nem felel meg.

A lakáshoz meg az unokatestvérnek épp annyi köze van, mint neked - vagyis azt visz fel, akit akar.

Az OK, hogy a vendég ne nyúljon a te dolgaidhoz, ezt lehet vele közölni, oszt ennyi, másba nem ugathatsz bele, hiába erőlködsz és próbálod bizonygatni az igazadat.

Egyébként érdekes és vicces, ahogy váltogatod az álláspontodat, pár oldallal ezelőtt még az volt a bajod, hogy két hónap alatt két pasival is ismerkedett, és nem gondoltad volna, hogy ekkora k.va - téged idézlek. Most meg már ez nem baj, csak az, hogy büdös a lába a vendégnek?

Egyébként nyugodtan lehülyézhetsz, tudod, ez engem nem hat meg egyáltalán. Egy nevetséges kislány ugatása, amit te itt művelsz, aki toporzékol, mert nem adnak igazat neki valamiben... márpedig a királylány megszokta, hogy csak neki lehet igaza :)

Szánalmas vagy.

okt. 29. 14:00
 38/56 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, én a helyedben minél hamarabb megszüntetném a közös életet a felelőtlen unokatesóddal. Ha kell, a szülőknek is elmesélném, hogy mit művel,és miért nem akarnék vele lakni.

Inkább keress egy olyan lakótársat, akinek van felelősségérzete, és mellesleg megcsinálja a házimunka ráeső részét.

A legtöbb válaszadó meg sajnos tényleg nem érti a valódi problémát, ezzel nem tudsz mit kezdeni.

okt. 29. 14:57
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően neki is joga van másokat felvinni a közös lakásotokra, betartva az együttélési normákat. Ilyen például az, hogy nem az ágyadba fekszenek be, hanem az övéibe. Természetesen ha ezeket ő nem tartja be, ki lehet verni a balhét. De vannak kompromisszumok, amiket neki is ÉS neked is el kell fogadnotok.
okt. 29. 15:01
 40/56 A kérdező kommentje:

#38, tényleg az lesz, hogy elköltözök, a szüleimnek meg megmagyarázom, hogy miért, majd tudassák ők a rokonokkal, ha akarják. Nem fogok itt vitázni többet egyikkel sem, mert tudom, hogy igazam van. Én se hozok fel senkit a páromon kívül, még barátokat sem. Arra van más megoldás is szerencsére. Direkt azért, hogy őt ne zavarja. Én is szeretnék a barátaimmal hetente járékestet tartani, mégsem csinálom, mert tudom hogy őt zavarná meg a másik az, hogy ő ezt kikövetelte, hogy ő tudjon tanulni meg aludni. Közben meg szerintem itt ő az irigy, mert vele senki nem áll szóba, és ő se senkivel. Még egy barátot nem szerzett, csak ezeket a főnyereményeket ismerte meg eddig. Próbálkoztam már vele, nem egy társaságba be akartam vezetni, de neki nem tetszett egyik sem.

Lényeg ami lényeg, nekem szerencsére már lenne ahova mennem, kaptam sokkal normálisabb embereket, akik mellett biztos ilyen tapasztalatom nem lesz. Nem kell itt az életről oktassatok engem, nagyrészt én is láttam már egy s más dolgot. Ezért is tartózkodom a mostani kis barátjától, mert nem az az ember, aki a higiénia mintapéldánya lenne. Szerintem az ilyen emberek is megüthetik a seggüket, mégjobban mint én, akik annyira nem elővigyázatosak, hogy egy vadidegent beengednek oda, ahol élnek.

Másik megy emellett nem tudok elmenni. Még mindig annak tartom a viselkedése alapján, amit leírtam eddig is. Felőlem lehet az, nem zavar. Csak ne a lakáson, ahol nekem is ugyan annyi jogom van, mint neki, ahova én se hozhatom fel a barátokat, csak a párom, akit még nagyanyám is ismer, a családja után is. Akkor őnagysága is csak akkor hozza fel a párját, ha tudja, hogy megfelel a társadalmi normáknak, amik közé beletartoznak olyan alapvető dolgok, hogy tud tisztálkodni, van pénze dezodorra, tud viselkedni, megtanulta, hogy ami a másé az nem az övé, nem nyög úgy az alatt a 3 perces aktus közben, hogy még a szomszéd asszony is engem szekáljon, hogy legyünk már halkabbak, ja és nem úgy tekint arra a lakásra, mint egy ingyen szállodára. Az én párom heti 1× jár ide, és még itt sem alszik, mert nem érzi magát jól itt, mostanában a pasas miatt se. Van egy olyan undorító humora, amit egyikünk se bír, így inkább kerüljük. Szerintem itt még én vagyok a nagyon jó fej, hogy még nem raktam ki, pedig simán megtehetném. Zavarnak engem is és a szomszédokat is.

Többi megjegyzéseid mellett meg elsiklok, mivel ugyan úgy hülye vagy. Tudom, hogy azt mondtad, hogy nem érdekel, de akkor nem méltattad volna leírni. A tényeken meg nem változtat, részvétem azoknak a szerencsétleneknek, akik veled laknak. Még ha egy aranyhal is, azt is sajnálom.

okt. 29. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!