Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek gáz hogy még nem...

Szerintetek gáz hogy még nem mondtam fel a testvérem miatt a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

Egy helyen dolgoztunk ugyanazt a munkát végezzük, együtt is dolgoztunk, de őt 1 hete kirúgták 2év után. Szerintetek gáz dolog hogy nem mondok fel? Egyébként nem tart itt semmi csak félek hogy nem találok mást. Mind a 2-en 20 évesek vagyunk. Nagyon szoros a kapcsolatunk sülve főbe együtt vagyunk mindent együtt csinálunk. Elég szarul is érzem magam a mindennapokba így, nem igazán van velem korú más ember ezen a helyen, jelentősen romlott a hangulatom. És így megy reggeltől estig mindennap...

Eléggé szarnak tartom magam, hogy nem mondtam még fel.

Ha a ti testvéretek kirúgnák ti még ott maradnátok? Vagy ti is felmondanátok?

Nem akarok gúny tárgya lenni se a munkahelyen hogy meglegyek bélyegezve hogy na ennek rúgták ki a testvérét.

A testvéremnek is rosszul esik, ő azt mondja fordítva már rég felmondott volna. Szívem szerint én is így tennék, érzem hogy így kéne cselekednem, csak mint mondtam, félek hogy nem találok azonnal munkát.

szept. 26. 00:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
88%

"Azt akarja hogy keressünk együtt új helyet, de már én sem érzem jól magam itt. Egyre szarabbak a napok"

Menjünk szépen sorjában!

1. A tesódból most a sértettség szól, és abban bízik, hogy ha te most hirtelen kilépsz, akkor azzal rosszat teszel a cégnek, így neki valamilyen szinten sikerül bosszút állnia.

2. Nem akarok kötekedni, de a barátnő is közös? Szexelni is hármasban szoktatok?

Ez a sülve főve együtt- már nem az az egészséges kategória! Írom ezt úgy, hogy tényleg imádom a testvéreimet!

3. Mi van akkor, ha az új munkahelyen sem lesz szimpatikus a főnöknek, és egy idő után onnan is elküldik? Mi van akkor, ha pont álmaid melójarol van szó? Akkor is jön majd a kis lelki zsarolással, hogy mondj fel?

4. A tesód eléggé önző. Megértem, hogy csalódott, de nem várhatja el, hogy te is munkanélküli legyél.

5. Tudom, hogy most elment a kedved a munkától és te is csalódott vagy, és ha úgy érzed, akkor keress mást, de addig ne mondj fel, míg az új munkahely nem 100%-os!

6. Ezt a "dolgozzunk együtt" elvet el kellene engedni, mert pont a te kérdésed mutatja a legjobban, hogy miért nem jó egy helyen, együtt dolgozni.

7. Azért az sem biztos, hogy hamar sikerül olyan munkát találni, ahova pont mindkettőtöket felvesznek! Addig mit csináltok? A szülők nyakán élősködtök?

szept. 27. 07:44
 32/39 anonim ***** válasza:
69%
Nem érzed azt hogy nem fair a tesód elvarasa? Sőt hogy egyenesen önző..?
szept. 27. 11:42
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

#31 a 3.-ik bekezdésed tükrözi a tudatlanságod.

Olvasd el a kérdező 27.-ik válaszát!

Ott írja hogy a munkája rendbe volt és nála szarabb emberek is vannak a cégben...stb.

Kérdező! Ezt mindenképpen úgy kéne hogy ő keressen egy új munka helyet, és ha már az ő munkahelye be van biztosítva és be tud szerválni téged is akkor meg fontolhatod hogy utánna mész vagy sem.

szept. 27. 16:14
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

#33 Látom olvasni sem tudsz! A nyolc általánost sikerült kijárni????

Sehol sem írtam, hogy hanyagul végezte a munkát, de ha pl. van egy bizonyos stílusa, ami nem szimpatikus, akkor esélyes, hogy más munkahelyen is kirostálják.

Legnagyobb ostobaság olyat tanácsolni, hogy megint egy helyen dolgozzanak. Ilyet csak egy ilyen mákvirág írhat.

szept. 27. 16:23
 35/39 anonim ***** válasza:
0%

34. Ha ilyen hülye vagy a kötél legyen a legjobb barátod.

Mi van ha ott is pikkelni fog rá a főnök.

Mégis miért pikkelne rá bárki is te csökkent agyu fasz.

Aztán mégis miért baj az ha együtt dolgoznak?!

Magyarázd meg te holt kóros barom.

Semmi baj nem volt a munkájával és a kérdezőnek sem. Akkor mégis miért nem kéne együtt dolgozniuk te agyhalott.

Összetartó felfogás az beléd se sok szorult.

szept. 27. 18:26
 36/39 anonim ***** válasza:
Jelentve vagy nagyokos! 😂😂😂
szept. 27. 18:31
 37/39 anonim ***** válasza:
Lol! Már privát üzenetet is írogat. Az írása alapján C-kategorias az illető. Azt hiszi, majd válaszolok. 😃
szept. 27. 22:21
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

#35 de, volt baj a munkájával. Elmondtak neki hogy nem fejlődő képes, ezt a kérdező írta.

Az én olvasatomban ez azt jelenti "béna vagy és hülye, hiába mondjuk el nyolcszor hogy mit csinálj akkor se jól csinálod pedig már hónapok óta itt vagy".

Az hogy voltak nála rosszabbak is, csak a kérdező véleménye, aki valami beteg szimbiozisban él a tesóval, szóval valószínűleg nem annyira pártatlan.

szept. 28. 06:12
 39/39 Kései Sirató ***** válasza:

Ikrek vagytok?

Jó lenne már önállósodni, mert nem vagytok már gyerekek.

Ha mindenképpen mellé akarsz állni, és úgy egyébként rossz ez a munkahely, menj el táppénzre!

okt. 1. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!