Szerintetek gáz hogy még nem mondtam fel a testvérem miatt a munkahelyemen?
Egy helyen dolgoztunk ugyanazt a munkát végezzük, együtt is dolgoztunk, de őt 1 hete kirúgták 2év után. Szerintetek gáz dolog hogy nem mondok fel? Egyébként nem tart itt semmi csak félek hogy nem találok mást. Mind a 2-en 20 évesek vagyunk. Nagyon szoros a kapcsolatunk sülve főbe együtt vagyunk mindent együtt csinálunk. Elég szarul is érzem magam a mindennapokba így, nem igazán van velem korú más ember ezen a helyen, jelentősen romlott a hangulatom. És így megy reggeltől estig mindennap...
Eléggé szarnak tartom magam, hogy nem mondtam még fel.
Ha a ti testvéretek kirúgnák ti még ott maradnátok? Vagy ti is felmondanátok?
Nem akarok gúny tárgya lenni se a munkahelyen hogy meglegyek bélyegezve hogy na ennek rúgták ki a testvérét.
A testvéremnek is rosszul esik, ő azt mondja fordítva már rég felmondott volna. Szívem szerint én is így tennék, érzem hogy így kéne cselekednem, csak mint mondtam, félek hogy nem találok azonnal munkát.
Normális vagy???
És ha téged előléptettek volna, csak másik városba? Vagy ha elvégzel egy sulit, ő meg nem, akkor sem vállalnál jobb melót?
Alapból én sem mondanék fel a semmire, inkább keresnék másik munkát, akár vele közösen is.
De az esetleg hasznos infó lehetne, hogy őt miért rúgták ki.
Mert ha valami hatalmas igazságtalanság érte (pl. megvádolták valamivel, amit nyilvánvalóan nem csinált, vagy egy szemét kolléga rúgatta ki bosszúból stb.), akkor lehet, hogy felhúztam volna magam annyira, hogy jól beolvasok a főnöknek, aztán én is felmondok, de ez nagyon speckó eset lenne.
Én is a tesómmal vagyok egy munkahelyen. Ha kirúgnák én mondám neki hogy akkor go nézz egy másik munkahelyet és megyek utánnad. Család az család.
#3 örülj ha fizetés emelést kapsz nem hogy előléptetést.
Mondana fel a rossebb. Viszonylag jól fizető munkám van és a munkatársaim többségét is kedvelem. Ezt meg kell becsülni manapság. Senkit nem rúgnak ki ok nélkül. Ezt tapasztaltam. Az én tesómat is kirúgták egyébként, mert büdös volt neki a munka. Így járt.
A testvéred pedig szégyellje magát. Ne akarjon már magával rántani. Inkább szedje össze magát munka téren és önállósodjon. Ahányszor ez lesz, mész vele együtt ? Na ez a gáz, nem az, hogy még ott dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!