A testvérem egy gyker azóta, amióta ledoktorált és manager a munkahelyén. Mit csináljunk vele?
Figyelt kérdés
Szüleinkkel tiszteletlen, minden második mondata arról szól, hogy levelezőn doktorált le, miközben a ranglétrát is megmászta. Ha valaki szól neki, hogy Kati?, akkor szól, hogy Dr. Kati, ha kérhetem (félig viccesen, de önelégülten).2023. dec. 28. 14:30
1/11 A kérdező kommentje:
Vagy Senior lett, nem emlékszem...
2023. dec. 28. 14:30
2/11 anonim válasza:
Egyszer leültetni és megmondani neki hogy amíg ezt a nagyképű stílust nem fejezi be, nem beszéltek vele többet - és amíg így viselkedik, ignorálni.
3/11 anonim válasza:
Köszönjetek neki előre.
Egyébként a senior meg a manager nagyon nem ugyanaz.
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem emlékesztem.
2023. dec. 28. 14:50
5/11 anonim válasza:
Gondolj bele, ha otthon így viselkedik milyen lehet a munkahelyén? Tuti utálja mindenki.
Szerencsére az én testvérem nem ilyen, de ha ilyen lenne leoltanám úgy, h egy hétig csak sírna, mint egy kisgyerek.
6/11 anonim válasza:
Dr. F@szom lenne egyből, ha a sima Kati nem tetszik.
Az ilyeneket úgy le lehet oltani 2 lépésből, mint a villanyt.
Szüleitek is keményítsenek be, vagy küldjék el. Meg kell tőle kérdezni, hogy akkor is doktor volt-e, mikor a sz@ros seggét törölték, ja, vagy akkor jók voltak a szülők...?
7/11 anonim válasza:
Használjátok a Dr-t vicces helyzetekben. Pl. Dr. Kati, légy szíves, pucold ki a vécét. Dr. Kati, légy szíves, vedd le a konyhában a sáros cipődet.
8/11 anonim válasza:
Leoltanám egyből, hogy tudja, hol a helye és semmi különleges nincs benne, ha így viselkedne. Miért hagyjátok?
9/11 anonim válasza:
"nem emlékesztem"
. Jólvanakkor...
10/11 anonim válasza:
Hát sem a kérdezőből, sem a #9-es válaszolóból nem lesz Dr. Ettől nem kell tartani. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!