A 19 éves húgomnál találtam három sörösüveget, és kissé ittas is volt, amikor beszéltünk. Félek, hogy ezentúl folyton ezt fogja csinálni. Mit lehetne ez ellen tenni?
Ha lebeszélem róla, és felvilágosítom a káros hatásokról akkor leszokik?
Ráadasul a közös házunkban titokban fogyasztott alkoholt, és befolyásoltság alatt volt velünk.
Te aztán rohadt jo ember vagy ha tobben is inkabb az ongyilkossagba menekultek. :)
Na off
54 amennyire nem tudsz fogalmazni, annyira nem érted a szöveget sem. Azért mert egy vad idegen az autópályára elém állt ki, arról biztos én tehetek.
Meg hogy kis vidéki városban ismertem 2-3 olyat, aki szakítás/válás miatt megölte magát, arról is biztos én tehetek.
Nem csak rosszindulatú vagy, hanem buta is, nem kicsit.
Mge szigeten élsz. LOL
Mesélj még. A figyelmet már megkaptad, meg is tapsollak. :)
Most boldog vagy?
"Ez nem hiszti,de amugy meg egy pasi nem hisztizhet ?"
Felölem menstruálhat is.
Amúgy mi a fenéért vitatkoztok oldalakon keresztül az öngyilkosságról?
A kérdés még mindig arról szól hogy egy 19 éves csaj megivott 3 sört. És ti az öngyilkosságon veszekedtek 🤣🤣
Mondjuk szállj le róla.
19 évesen én is söröztem mikor olyan kedvem volt. Vagy koktéloztam - semmilyen hosszútávú káros hatását nem érzem, és alkesz sem lettem.
Foglalkozz a saját életeddel, ne a tesódéba mássz bele.
#62 de hát pontosan ennyi a lényeg. Senkit nem érdekel hogy egy random ember anno hogy próbált ongyi lenni, kvra nem tartozik a kérdéshez mert 3 sör egy 19 evestol rohadtul nem az öngyilkossági hajlam, de még csak nem is a probléma jele.
Értem hogy ki akartad sírni valakinek a keserű kis élettörténeted, de azt egy pszichológusnal kell, nem random gyakori kérdések alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!