Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 19 éves húgomnál találtam...

A 19 éves húgomnál találtam három sörösüveget, és kissé ittas is volt, amikor beszéltünk. Félek, hogy ezentúl folyton ezt fogja csinálni. Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Ha lebeszélem róla, és felvilágosítom a káros hatásokról akkor leszokik?

Ráadasul a közös házunkban titokban fogyasztott alkoholt, és befolyásoltság alatt volt velünk.

szept. 11. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 Iriome ***** válasza:
7%

Te aztán rohadt jo ember vagy ha tobben is inkabb az ongyilkossagba menekultek. :)

Na off

szept. 11. 16:41
 52/61 anonim ***** válasza:
Ez nem hiszti,de amugy meg egy pasi nem hisztizhet ? ez milyen felfogas vagy mi.
szept. 11. 16:42
 53/61 anonim ***** válasza:
48%

54 amennyire nem tudsz fogalmazni, annyira nem érted a szöveget sem. Azért mert egy vad idegen az autópályára elém állt ki, arról biztos én tehetek.

Meg hogy kis vidéki városban ismertem 2-3 olyat, aki szakítás/válás miatt megölte magát, arról is biztos én tehetek.

Nem csak rosszindulatú vagy, hanem buta is, nem kicsit.

Mge szigeten élsz. LOL

Mesélj még. A figyelmet már megkaptad, meg is tapsollak. :)

Most boldog vagy?

szept. 11. 16:51
 54/61 anonim ***** válasza:

"Ez nem hiszti,de amugy meg egy pasi nem hisztizhet ?"

Felölem menstruálhat is.

szept. 11. 16:52
 55/61 anonim ***** válasza:
57%
Most már tényleg szép estét, több idöm nincs Hiszti Pistikre.
szept. 11. 16:52
 56/61 Iriome ***** válasza:
5%
Te nyomorult, adj egy elerhetoseget, es felhivlak videoval, meglátod hol élek. XD
szept. 11. 17:01
 57/61 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy mi a fenéért vitatkoztok oldalakon keresztül az öngyilkosságról?

A kérdés még mindig arról szól hogy egy 19 éves csaj megivott 3 sört. És ti az öngyilkosságon veszekedtek 🤣🤣

szept. 11. 19:56
 58/61 anonim ***** válasza:
51%

Mondjuk szállj le róla.

19 évesen én is söröztem mikor olyan kedvem volt. Vagy koktéloztam - semmilyen hosszútávú káros hatását nem érzem, és alkesz sem lettem.

Foglalkozz a saját életeddel, ne a tesódéba mássz bele.

szept. 12. 09:00
 59/61 anonim ***** válasza:
60# ha neked az egészböl csak ennyi jött át, akkor nálad is felesleges kiadás a netre elöfizetni.
szept. 12. 10:13
 60/61 anonim ***** válasza:
0%

#62 de hát pontosan ennyi a lényeg. Senkit nem érdekel hogy egy random ember anno hogy próbált ongyi lenni, kvra nem tartozik a kérdéshez mert 3 sör egy 19 evestol rohadtul nem az öngyilkossági hajlam, de még csak nem is a probléma jele.

Értem hogy ki akartad sírni valakinek a keserű kis élettörténeted, de azt egy pszichológusnal kell, nem random gyakori kérdések alatt.

szept. 12. 10:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!