Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 19 éves húgomnál találtam...

A 19 éves húgomnál találtam három sörösüveget, és kissé ittas is volt, amikor beszéltünk. Félek, hogy ezentúl folyton ezt fogja csinálni. Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Ha lebeszélem róla, és felvilágosítom a káros hatásokról akkor leszokik?

Ráadasul a közös házunkban titokban fogyasztott alkoholt, és befolyásoltság alatt volt velünk.

szept. 11. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod, hogy egy 19 éves nem tudja, mik az alkohol káros hatásai?
szept. 11. 12:39
 12/61 anonim ***** válasza:
100%

Miért csinálná ezt folyton?

Befolyásoltság alatt volt veletek. Megtámadott vagy mi bajod van?

szept. 11. 12:41
 13/61 anonim ***** válasza:
90%
Maximálisan egyetértek 8-assal, én is hozzád vágnék egy üveget, ha nekiállnál papolni az alkohol káros hatásairól.
szept. 11. 12:42
 14/61 anonim ***** válasza:
100%

3 sörtől nem lesz alkoholista, hogy egy füves cigitől sem fog a híd alatt herkát szúrni.

"Ráadasul a közös házunkban titokban fogyasztott alkoholt, és befolyásoltság alatt volt velünk."

Úgy beszélsz erről, mintha minimum flakkát vagy meth-et fogyasztott volna. Hagyd békén szerencsétlent.

szept. 11. 12:42
 15/61 anonim ***** válasza:
100%
Nagykorú, és 3 sörtől nem lesz nagyobb baja. Én nem zaklatnám hülyeségekkel.
szept. 11. 12:43
 16/61 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad már békén, 19 éves, had igyon meg 3 sört.
szept. 11. 12:52
 17/61 anonim ***** válasza:
100%
Hát, minden tiszteletem az övé, hogy három sörrel kibírja veled, én valami erősebbet tolnék, azt hiszem.
szept. 11. 12:56
 18/61 anonim ***** válasza:
100%

Befolyásoltság... 😂😂

3 sör tudod mikor lehet veszélyes? Ha az ember kemény gyógyszerre issza meg vagy ha kocsiba ül utána. Amúgy konkrétan semmi nem történik. Álmatagabb és lassabb lesz tőle vagy, épp ellenkezőleg, kicsit felélénkül.

Az alkohol nem valami erős halucinogén vagy stimuláns amitől az ember lényegesen másképp fog viselkedni.

szept. 11. 13:00
 19/61 anonim ***** válasza:
8%
Csak az alkeszok irnak,ilyet.
szept. 11. 13:03
 20/61 anonim ***** válasza:
93%
Hú de idegesítő lehetsz. Nmw hogy innatok alkalmanként együtt vagy eljarnatok valahova iszogatni. Felnőtt ember.
szept. 11. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!