Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 19 éves húgomnál találtam...

A 19 éves húgomnál találtam három sörösüveget, és kissé ittas is volt, amikor beszéltünk. Félek, hogy ezentúl folyton ezt fogja csinálni. Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Ha lebeszélem róla, és felvilágosítom a káros hatásokról akkor leszokik?

Ráadasul a közös házunkban titokban fogyasztott alkoholt, és befolyásoltság alatt volt velünk.

szept. 11. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 Iriome ***** válasza:
21%

Hívták a vízimentőket ...

Látom, a szövegértés luxus.

szept. 11. 15:09
 32/61 anonim ***** válasza:
68%

31# ezt az értelemmentes kommentárt.

Mi bajod a szövegértéssel? Elmagyaráznád?

szept. 11. 15:11
 33/61 anonim ***** válasza:
78%
És hogy jönnek ide a vizimentök? Nem vagyunk gondolatolvasók, nem inkább azzal van a gond, hogy zagyván fogalmazol?
szept. 11. 15:13
 34/61 anonim ***** válasza:
83%
31, tehát nem lettél öngyilkos, csak elkövettél egy kísérletet. Te vagy a félnótás, te nem tudsz fogalmazni, aki ezt számonkérte, annak van igaza...
szept. 11. 15:16
 35/61 anonim ***** válasza:
83%
34 igen, erre akartam utalni, de neki áll feljebb.
szept. 11. 15:22
 36/61 anonim ***** válasza:
26%
Nem mindenki en sosem ittam es nem is fogok
szept. 11. 15:36
 37/61 Iriome ***** válasza:
15%
Elnézést kérek, amiért egy másik hajóról megláttak és hívták a vízimentőket. Mennyire férgek vagytok
szept. 11. 15:39
 38/61 anonim ***** válasza:

Kicsit túl kontrollos vagy, ne félj ettől. :-)

19 évesen joga van meginni három sört, joga van spiccesnek lenni, szállj le róla. Hadd élje az életét.

Ha muszáj aggódnod, akkor aggódj magadban, ne nyomaszd ezzel. Építsd és irányítsd a saját életed, legyél ott neki, ha szüksége van rá, kb. ennyit tehetsz.

szept. 11. 15:48
 39/61 anonim ***** válasza:
65%

37 azért vagyunk férgek, mert nem értjük a zagyvaságaidat?

Nem kívánt senki sem rosszat neked, te viszont leférgezel látatlanban embereket?

Milyen egy ócska ember vagy? Még kicsit sajnáltalak is volna, de így inkább azokat sajnálom, akiket belerángattál.

Tudod engem is majdnem magával rántott egy hozzád hasonló pszichopata, amikor pont elém állt ki az autópályán. Napokig nem tudtam aludni sem.

Egyébként eszedben nem volt ögyilkosságot elkövetni. Aki komolyan gondolja, az nem nyivános helyen teszi, hogy szépen mindenki lássa a másik hajóról, hanem elvonul a kertbe, padlásra, garázsba stb. Vesztettem el így olyanokat, akik valóban depisek voltak, nem csak mások vérét akarták szívni. :(

Szóval csak óvatosan férgezz másokat.

szept. 11. 15:50
 40/61 anonim ***** válasza:
44%
#36 jogod van így dönteni, de attól még tény hogy ebben a korban SZINTE MINDENKI iszik. Ki többet, ki kevesebbet. És ez teljesen rendben van amég nem lesz napi rutin belőle.
szept. 11. 15:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!