A 19 éves húgomnál találtam három sörösüveget, és kissé ittas is volt, amikor beszéltünk. Félek, hogy ezentúl folyton ezt fogja csinálni. Mit lehetne ez ellen tenni?
Ha lebeszélem róla, és felvilágosítom a káros hatásokról akkor leszokik?
Ráadasul a közös házunkban titokban fogyasztott alkoholt, és befolyásoltság alatt volt velünk.
Hívták a vízimentőket ...
Látom, a szövegértés luxus.
31# ezt az értelemmentes kommentárt.
Mi bajod a szövegértéssel? Elmagyaráznád?
Kicsit túl kontrollos vagy, ne félj ettől. :-)
19 évesen joga van meginni három sört, joga van spiccesnek lenni, szállj le róla. Hadd élje az életét.
Ha muszáj aggódnod, akkor aggódj magadban, ne nyomaszd ezzel. Építsd és irányítsd a saját életed, legyél ott neki, ha szüksége van rá, kb. ennyit tehetsz.
37 azért vagyunk férgek, mert nem értjük a zagyvaságaidat?
Nem kívánt senki sem rosszat neked, te viszont leférgezel látatlanban embereket?
Milyen egy ócska ember vagy? Még kicsit sajnáltalak is volna, de így inkább azokat sajnálom, akiket belerángattál.
Tudod engem is majdnem magával rántott egy hozzád hasonló pszichopata, amikor pont elém állt ki az autópályán. Napokig nem tudtam aludni sem.
Egyébként eszedben nem volt ögyilkosságot elkövetni. Aki komolyan gondolja, az nem nyivános helyen teszi, hogy szépen mindenki lássa a másik hajóról, hanem elvonul a kertbe, padlásra, garázsba stb. Vesztettem el így olyanokat, akik valóban depisek voltak, nem csak mások vérét akarták szívni. :(
Szóval csak óvatosan férgezz másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!