Mennyire normális hogy egy 19 éves lány úgy beszél a 16 éves húgával hogy "fogd be a pofád"?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 14:01
1/21 anonim válasza:
Nyilván volt előzménye. Te ki vagy a sztoriban, mi történt pontosan?
2/21 anonim válasza:
Nagy veszekedés közben megeshet. Kisebbnél, pláne anélkül durva, idegbajos.
4/21 anonim válasza:
Az attól függ mi az előzmény, és a húgi mióta táncol a nővére idegein.
5/21 anonim válasza:
2. vagyok, nyilván ha szülő fültanúja, akár a leghevesebb vitában fordul elő, utána szóvá kell tennie a nagyobbnak. (Haszna ugyan vsz. nem lenne, hiszen a heves vitában az ember nem vagy nehezen tudja kontrollálni az érzelmeit.)
6/21 anonim válasza:
Attól függ,mik az előzmények.
Alapvetően senkinek nem mondok ilyet. De hugom csinalt már olyanokat,ahol elhangzott..
7/21 anonim válasza:
Hugica örüljön, ha csak ennyit mondanak neki, és nem egy szájast kap a nővérétől.
Ilyenért én mint szülő, nem szólok. Talán csak akkor mordulok fel, ha elcsattan a pofon.
8/21 anonim válasza:
Akár teljesen normális is lehet, testvérek között pláne, nem tudjuk, hogy alapból hogyan beszélnek egymással, ismerek olyat, akik teljesen jóban vannak és náluk oké ez a hangnem.
9/21 anonim válasza:
Attól függ mi történt..
Velem is iskolában nagyon kötöszködtek,meg ugattak be...
Utánna valami mertem szólni,egyből "ne poffázzál,szájba verlek" stb stb..
Utánna meg nekem jöttek,és levertem egyet,aztután ment árulnkodni az tanárhoz,én meg elmondtam mit történt..
Persze,jöttek nyolcan rám,jó hogy elbírtam menni..
10/21 anonim válasza:
Mivel ott van a kulcsszavakban,hogy #veszekedés és #balhé,ezért gondolom egy veszekedésben fordult ez elő.
Szerintem ebben az esetben még normális,belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!