Mennyire normális hogy egy 19 éves lány úgy beszél a 16 éves húgával hogy "fogd be a pofád"?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 14:01
11/21 anonim válasza:
Kevéssé kulturált családokban nem tanulják meg a gyerekek a megfelelő viselkedést.
13/21 anonim válasza:
A testvéreknek nem kötelező szeretni egymást pláne mindig minden körülmények között. Egy veszekedésnél amúgy is kicsúsznak olyasmik amiket nem gondol olyan komolyan az aki mondja.
14/21 anonim válasza:
Hát, ha a kisebb tesóm már egy ideje jatszik az idegeimmel biztos nem csak ennyit mondtam volna.
Leírnád, hogy mi történt pontosan?
Azt már tudjuk, hogy te vagy a hugica, szóval mit csináltál?
16/21 anonim válasza:
nem mindegy hogy mindig vagy csak ha valamin vitáznak pl.
17/21 anonim válasza:
Nálunk ez mindennapi volt, szintén lánytestvérek vagyunk. Mindig szar tesók voltunk, most, felnőtt korban sem szeretjük egymást.
18/21 anonim válasza:
Semennyire. Mi hárman voltunk lánytestvérek, de így nem beszéltünk a másikkal, csak nagyon kiskorunkban, amikor felfedeztük a káromkodást. De anyám gyorsan véget vetett annak, hogy akàr csak lehülyézzük egymást. A történetben szereplő lányokat gondolom nem nevelte meg az anyjuk. Teszem hozzá ilyen szavak egy nő szájából eléggé putris stílusúak, akárkinek mondja.
19/21 anonim válasza:
Miért ne lenne?
Én nővérem meglat és elkezd fintorogni meg mondani hogy
k*rva undorito vagyok, vagy hogy s*ggfej g*ci vagyok és meg se kellett volna születnem🤔😂
Ez az ami nem normális, nem pedig a fent említett eset.
Ja, és én magamtól soha nem szólok a noveremhez, mégcsak rá se nézek mielőtt valaki mondaná 😂😂
Ezt ő kezdte sok sok évvel ezelőtt, na mindegy.
20/21 anonim válasza:
Kérdés, hogy milyen kontextusban. Mert van olyan paraszt viselkedés, amire baromi jogos az ilyen visszaszólás, testvérség ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!