Normális ha egy 12 éves lány úgy zuhanyzik a 4 éves hugával hogy az apjuk közben fürdik ugyan abban a fördőszobában? (külön kád és külön zuhanyzó.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 20. 12:17
1/10 anonim válasza:
Nem találok benne semmi kivetnivalót. Gondolom, van zuhanyfüggöny. Kinyúl a törölközőért, ha végzett, a kishúgát is megtörli, aztán mennek a szobájukba. Miért? Talán bámulja őket az apjuk? Vagy miért kérdezed?
2/10 A kérdező kommentje:
nem bámulja őket, ő nem olyan ember, csak én nem tudtam elképzelni 12 évesen hogy apámmal egy furdőbe fürödjek
2018. ápr. 20. 12:31
3/10 anonim válasza:
Miért? Téged apád még nem látott meztelenül? A 4évest még fürdetni is kell. Én azt kérdezném hogy miért a 12éves fürdeti a hugát az apja helyett?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem mindegy miert a lany furdeti a kicsit? Nem erre iranyul a kerdesem. Ha nem a kerdesre valaszolsz minek huzod itt az idodet? De amugy azert mert van h a picinek zuhanyozni van ledve furdes helyrt. Azert.
2018. ápr. 20. 14:55
6/10 anonim válasza:
4 éves elég nagy, de ha vannak vele felügyeletnek az nem árt.
Itt max a 12 éves érezhetne, ha számára már indiszkrét ez a mód. Családonként változik hogy hol mennyire szégyenlősek vagy mikor kezdenek el a gyerekek kevesebb intim betekintést engedni. 1-2 év és szerintem a 12 éves is egyedül szeretne fürdeni, vagy csak nőtársaságban.
Ha senkit nem zavar családon belül és nincs aberrált gondolat jelen akkor akármeddig lehet.
7/10 anonim válasza:
Nekem 2 lányom van (4 és 7 évesek). Van kulon zuhanyzo és kád is. Apuka nem szokott egy idoben a lányokkal tisztálkodni. Ha apuka zuhanyzik és a lányok be akarnak menni pl. pisilni, akkor kopognak és ugy mehetnek be. Van zuhanyfuggony és az ajtó is a zuhanyzora nyílik rá és nem látnak semmit. Nem szokott meztelenul járnkálni elottuk. Engem hamarabb látnak a furdoben meztelenul.
8/10 anonim válasza:
Természetesen ha a lány szégyenlős akkor biztos ki zavarja apját! Én például nagyon szégyenlős vagyok apa előtt! Előfordult már olyan mikor zuhanypztam bejött de rá üvöltöttem azt ki ment XD
9/10 anonim válasza:
Hát ez elég bizarr... Szerintem.
Persze gondolom nekik nem az, de Én például nem fürdenék soha sem az apámmal. És még anyám előtt is takargatom magamat.
10/10 anonim válasza:
Azóta mennyit változtak a dolgok? Még együtt fürdik a két lány és apjuk bent van közben velük a fürdőszobában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!