Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 19 éves húgomnál találtam...

A 19 éves húgomnál találtam három sörösüveget, és kissé ittas is volt, amikor beszéltünk. Félek, hogy ezentúl folyton ezt fogja csinálni. Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Ha lebeszélem róla, és felvilágosítom a káros hatásokról akkor leszokik?

Ráadasul a közös házunkban titokban fogyasztott alkoholt, és befolyásoltság alatt volt velünk.

szept. 11. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
11%
Azert mert nem sikerult, neki nem azt jelenti hogy nem akarta elkövetni.
szept. 11. 15:57
 42/61 anonim ***** válasza:
79%

41 nem azért mondtam mert nem sikerült, hanem mert egyrészt szándékosan úgy csinálta, hogy legyen aki megakadályozza, másrészt most is itt drámakirálynöskodik, meg gusztustalanul személyeskedik.

Mint írtam, normál esetben sajnálom azt aki ennyire maga alatt van, de messziröl szaglik, amikor valaki csak mérgezni akarja a környezetét. És nagyfoú egoizmus másokat is belerángatni.

szept. 11. 16:04
 43/61 Iriome ***** válasza:
0%
Movel egy szigeten élek és nem tudok úszni, ez tűnt a legegyszerűbbnek, és nyílt tengeren voltam. Téma lezárva. Nem csoda, hogy inkább ezt választották minthogy veled éljenek...
szept. 11. 16:18
 44/61 anonim ***** válasza:

43 nem érdemel több szót. Máris elérte, hogy róla beszéljünk. Ez volt a cél.

Egyébként fiatalabban nekem is volt barátnöm, aki folyamatosan érzelmileg zsarolt, meg napokig nem állt szóba velem, csak úgy, mert nem tetszett neki valami. Mérgezte az életemet, mindig csinálta a rossz hangulatot, ha valahol jól érztem vona magam, amikor meg már 2 hete nem szólt hozzám, és tudom´sul vettem, hogy vége, bevett egy doboz vitamint, és kihisztizte magát otthon a barátnöjének, hogy beszedett egy doboz "gyógyszert", hogy az ugorjon azonnal és ápolgassa a lelkét.

Az itteni müvésznövel sem lenne baj, de a rosszindulatú stílusa mindent elárul. Az elején senki sem szólt egy rossz szótsem, de élböl leférgezi, aki szól, hogy "bocs, de helytelenül fogalmaztál".

szept. 11. 16:23
 45/61 anonim ***** válasza:

Ennyire azért nem tabu a téma, nem szégyen a kérdés. Az, ahogy leírtad az érzéseidet:

,,Nem vegzálok senkit, de ittasan látni először az az nyomasztó.''

ezen a síkon szerintem pont jó, úgy néz ki rendben vannak az érzéseid. Főleg ha jó a viszonyotok, és a családban sem volt semmi bántalmazás. Szóval szerintem nem kell kifejezetten magadban tartanod, beszélgethetsz húgoddal a dologról.

Igen, az agyi neuronok számát kismértékben csökkenti, nem jó. Viszont ha szép családotok van, nem voltak bántalmazások vagy félelem, akkor valószínűleg lesz elég érzelmi védő hatás is, nem kell kifejezetten félned.

szept. 11. 16:26
 46/61 Iriome ***** válasza:
0%
Rohadtul nem azt mondtátok, hogy Bocs, de helytelenül fogalmaztál, hanem egyből okoskodtstok, meg meg akartátok mondani mi miért és hogyan történt. Annyira semmit se tudsz, hogy a nememet is feltételezed, tévesen.
szept. 11. 16:26
 47/61 anonim ***** válasza:
50%
Aki meg akarja ölni magát, az megöli magát. A többinek csak figyelemre van szüksége.
szept. 11. 16:28
 48/61 anonim ***** válasza:
52%

45 te is látatlanban személyeskedsz. Velejéig romlott ember vagy, az ilyenért nem kár. Úgyis túl sokan vagyunk.

Na most már van okod férgezni, csak engem nem érdekelsz, úgyhogy már nem fogom olvasni a hányásaidat. :)

szept. 11. 16:30
 49/61 anonim ***** válasza:
74%

"Rohadtul nem azt mondtátok, hogy Bocs, de helytelenül fogalmaztál,"

Nem, hanem arra utaltam, hogy ha "öngyilkosságot követtél el", akkor hogy írhtnál itt. Erre már puffogtál, mire valaki felvilágosított, hogy te vagy lüke, mert rosszul fogalmaztál. mivel azt csak kísérletnek hívják. Erre már férgeztél.

"Annyira semmit se tudsz, hogy a nememet is feltételezed, tévesen."

Miért is tudnék? Nyiit tudok, hogy szarul fogalmazol és rosszindulatú vagy.

Közben megnéztem, a név tényleg nem nöre utal. De még most is hihetetlen számomra, hogy egy pasi hogy lehet ilyen hisztis picsa. :DDD

szept. 11. 16:39
 50/61 anonim ***** válasza:
81%
51 ez anonim oldal, nem kell aláírni. :)
szept. 11. 16:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!