Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 19 éves húgomnál találtam...

A 19 éves húgomnál találtam három sörösüveget, és kissé ittas is volt, amikor beszéltünk. Félek, hogy ezentúl folyton ezt fogja csinálni. Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Ha lebeszélem róla, és felvilágosítom a káros hatásokról akkor leszokik?

Ráadasul a közös házunkban titokban fogyasztott alkoholt, és befolyásoltság alatt volt velünk.

szept. 11. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy történt vele valami, ami miatt maga alá került és picit rottyon volt.

Mindenkivel megesik, ettől még nem lesz alkesz.

3 üveg sör az semmi.

Amúgy te miért is kutakodsz a tesód szobájában?

szept. 11. 12:00
 2/61 A kérdező kommentje:
Dehogy kutakodtam. Olyan kis szétszort típus, hogy az ágyon felejtetre őket
szept. 11. 12:03
 3/61 anonim ***** válasza:
82%

19 éves és megivott 3 üveg sört

Azért ez nagyon messze áll attól hogy problémaként kezeld

Amíg tudtál megtettél, elbeszélgettél vele, de ha normális akkor nem is lett volna ebből gond alapból

Most neked az nem tetszik hogy ivott, vagy hogy a közös házban szabályt szeget?

4/61 anonim ***** válasza:
78%

Hagyd békén a szerencsétlent!

Attól lesz alkoholista, hogy az idióta testvére folyton vegzálja.

5/61 A kérdező kommentje:

Nem vegzálok senkit, de ittasan látni először az az nyomasztó.

Kizárt, hogy bármi miatt szmorúbb lenne

szept. 11. 12:05
 6/61 anonim ***** válasza:
52%
3 sör miatt még nem ugatnék, bár fura, hogy magában ivott minden különösebb apropó nélkül, de tartsd rajta a szemed.
szept. 11. 12:05
 7/61 anonim ***** válasza:
90%

Jó, hogy aggódsz érte, de szerintem a legjobb ha reálisan kezeled a dolgot. Az alkohol egyszerre legyen elfogadott, de mégis mértékkel fogyasztott dolog, beszélhettek róla (de ne elutasítóan vagy támadóan, mert akkor inkább csak kizár ebből).

Amúgy 19 évesen elég valószínű, hogy ez még nem alkoholizmus, sokan gimi és egyetem alatt fedezik ezt fel (én is), csoportnyomásra. Utána a legtöbben ezt simán abbahagyják, ha kibulizták magukat. Persze ez nem feltétlen jó, csak azt mondom, hogy inni is meg kell tanulni, hogy érezd, hogy hol a határaid. Én ezek miatt a bulis évek miatt jelenleg nagyon kevésszer, keveset iszom, de azt jóízűen.

szept. 11. 12:11
 8/61 anonim ***** válasza:
90%

Jézusom, 19 évesen megivott 3 sört. Úristen. Szerintem hívd a katasztrófa védőket azonnal. Meg a mentőket, szüleidet, gyámhivatalt, ajtót!!!

Ember, a húgod egy fiatal felnőtt, teljesen normális hogy kiprobalja az alkoholt, sőt az is ha néha részeg. Ilyen mindenleben kanál testvérem lett volna még hozzá is vágom az üveget.

szept. 11. 12:13
 9/61 anonim ***** válasza:
78%
19 évesen rendszeresen eljártam kocsmázni és voltam tacsak részeg, mint sok más barátom is. Túléltük. 10 évvel később van rendes munkánk, családunk, házunk stb.
szept. 11. 12:14
 10/61 anonim ***** válasza:
13%

3 sörtől jelentősen ittas tud lenni egy fiatal nő.

De pont sört nehéz túladagolni.

szept. 11. 12:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!