Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Fiúk milyen a nővéretekkel/húg...

Fiúk milyen a nővéretekkel/húgotokkal a kapcsolatotok? Gyerekként milyen volt és most? Kort is írjatok. 21/F

Figyelt kérdés
júl. 21. 17:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
Nőként nem is válaszolhatok? Pedig bátyám és öcsém is van.
júl. 21. 17:39
 2/19 A kérdező kommentje:
1# nyugodtan válaszolj! :)
júl. 21. 18:20
 3/19 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%

Kamaszkorunking jól megvoltunk, aztán nyilván eltávolodtunk, ez nem változott.

40+

júl. 21. 18:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szar. Mindkettő idióta.
júl. 21. 19:02
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

Én nő vagyok (26) a (kis)öcsém (22), szóval csak a másik oldalt tudom leírni, de hátha segít.

Gyerekként nagyon jól elvoltunk, a kamaszkorában meg tudtam volna fojtani (akkor elég sokat balhéztunk), de 1-2 éve elkezdett benőni a feje lágya (ez egy nagyon lassú folyamat, még most is néha nagyon ki tudok akadni rá). Na azóta egyre jobban. Egy idő után észrevettem, hogy elkezdtünk kapcsolódni a filmeken és sorozatokon keresztül, és egy ideje ez egyre több dologra kiterjed (az élet nagy dolgai: vicces videók instán, kulináris kalandok, vagy akár politika).

Összességében azt gondolom, hogy közeli a kapcsolatunk, még ha nem is olyan módon mint anyukámmal vagy a húgommal. Valahogy mindig rájövök, hogy fiúként picit máshogy működik, de próbálok aktívan tenni érte, hogy valahogy fennmaradjon a kapcsolat. (Ha más nem akkor anyukámra panaszkodok neki, az többnyire beválik.)

júl. 21. 19:26
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Végigharcoltuk a gyerekkorunkat, veszekedtünk, verekedtünk, aztan kamaszként kicsit eltávolodtunk, de mindig falaztunk egymásnak (ez a mai napig megvan) ráadásul mi hárman voltunk, egy közös kis szobában nőttünk fel. Most már családjaink vannak, összejárunk és jókat röhögünk a régi sztorikon. :)
júl. 21. 20:25
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
Én vagyok a nővér (28) az öcsém 27 éves. Gyerekként elvoltunk, kamaszként rossz társaságban volt, onnan rendszeresen nekem kellett kimenteni. Most már jó ideje nulla kontakt van a mérgező és függő anyánk miatt. Én a szabadságot választottam, ők meg együtt drogoznak.
júl. 21. 20:28
 8/19 anonim ***** válasza:
75%

Én vagyok a nővér, és nekem nagyon jó a kapcsolatom az öcsémmel. Jókat tudunk beszélgetni, közös programjaink is szoktak lenni, megbízhatunk egymásban. Remélem ez így is marad. :)

Öcsém 15, én pedig 19 éves vagyok.

júl. 21. 21:18
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Pasi vagyok közel a 60-hoz. Kisgyerek korban mindentől és mindenkitől megvédtem a húgomat.

Középiskolában eltávolodtunk. Ő jóval aktívabb társasági életet élt, mint én. Később ő zárkózott be (viccesen? Tragikusan?) Most, hogy anyu is, nejem is a férje is sújos beteg, úgy tűnik összehoz minket.

júl. 21. 21:24
 10/19 anonim ***** válasza:
52%
Röviden és tömören: rossz. Mindig is rossz volt a kapcsolat. Engem nagyon idegesített már gyerekként is (és most is idegesít) a tutyi-mutyisága. És idegesít az is hogy semmihez nincs elég önfegyelme, bármibe kezd, azt feladja. Az ilyen embereket kerülöm, akkor is ha családtagok. Nyilván bármikor segítenék neki ha szorult helyzetben lenne, mert a vér összeköt minket, de amíg nem változtat az életmódján, addig nem tudom magam mellett elviselni. Sajnos nem egy életrevaló nő, gyerekként is minden balhéját én vittem el, én védtem be bármi volt. Igaz, erre való egy nagy testvér, de sajnos ennek az lett a vége, hogy teljesen önállótlan, életképtelen lett, aki mindig másokra támaszkodik hogy megoldják helyette a problémáit. Sajnos én olyan szinten nem tolerálom a környezetemben az ilyen viselkedést, hogy chatváltáson kívül nem is tudok vele huzamosabb ideig beszélgetni, a való életben is megvetem az ilyen embereket, és tőrdöfés a szívembe hogy a saját vérem is ilyen lett, pedig ugyan olyan elvek mentén neveltek minket. Én 23 éves vagyok, ő most 20.
júl. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!