Fiu-lany testveri kapcsolatok, mennyire lehet jo?
Fiu-lany gyerekeim vannak es meg csak 10 ev koruliek es nagyon jo a kapcsolatuk, de mar sokszor nem tudnak jatszani mert kislanyom inkabb kreativkodna kisfiam pedig csak lovoldozni akar. Szoval mar latszik a nemek kozotti elteres. Kicsit felek kesobb a kulonbseg meg nagyobb lesz.
Kerdesem azok a felnott testverparokhoz szolna, akik ellenkezo nemuek es mennyire mely, jo a kapcsolatuk felnott korukban? Mindent meg tudtok beszelni? Barmikor szamithattok egymasra? Nem hianyzik a "csak lanyok kozott" vagy "csak fiuk kozott" temak?
Koszonom valaszaitokat!
"Szoval mar latszik a nemek kozotti elteres. "
Ez NEM a nemek közötti eltérés, hanem a nevelésetek!
Nekem van egy nővérem, én 19, ő 20.
Kicsiként mi gyilkoltuk egymást. Ütögetett, meg csapkodott amikor kisebb voltam, aztán egyszer elkezdtem nagyobbat visszaütni, azóta szent a béke 🥰
Viccet félretéve egyébként tényleg sokat veszekedtünk kicsiként, aztán ahogy kezdtünk érettebbek lenni, úgy vált a játszótársból talán az egyik legjobb barátom.
Az utóbbi 1-2 évben annyi változott, hogy mivel ő egyetemre ment, így jóval kevesebbet van itthon, de a kapcsolatunkon ez nem rontott szerintem.
Ugyanúgy eljárunk moziba, ugyanúgy leülünk néha játszani valami videójátékkal, vagy ugyanúgy megnézünk közösen egy filmet, (vagy esetleg a szüleinket memeljük xd) Inkább csak az együtt töltött idő csökkent, de ez az élet rendje.
Összenőve azért nem vagyunk, biztos vagyok abban, hogy sokkal kevesebbet fogunk beszélni ha mindkettőnknek saját élete lesz, de a viszony akkor is jó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!