Vajon miért nem akarja tartani a testvérével a kapcsolatot?
Ismerősi körben van egy srác akinek az apja elhagyta az előző családját, ahol volt már egy lánya. Most ez a srác, aki 16 éves felszerette volna venni a kapcsolatot a testvérével ( Az apa nem tartotta a válás óta a kapcsolatot a lányával ). Viszont a lány aki már felnőtt nő még csak hallani sem akar a testvéréről, és azt mondta hogy soha az életben ne keresse fel őt.
Vajon miért ilyen ellenséges a testvérével? Miért nem akar vele testvéri viszonyt ápolni?
Nincs ebben semmi furcsa. Eddig semmi közük nem volt egymáshoz, most meg hirtelen kezeljen testvérként egy 16 évest? Ha az apja rá nem volt kíváncsi, ő miért lenne az az apja fiára?
Tudom, vannak nálam sokkal jobb lelkű emberek is, de engem sem érdekelne. Felnőtt ember, éli a saját életét.
Kérdés: "Vajon miért nem akarja tartani a testvérével a kapcsolatot?"
Válasz: "Az apa nem tartotta a válás óta a kapcsolatot a lányával"
Nem is értem honnan jött az ötlet...
Egy 16 éves fiú barátkozni, testvérként lazulni akar egy idegen felnőtt nővel?
Az eddigi válaszokból egyértelmü, hogy az idösebb nem akar kapcsolatot, elég volt neki, hogy az apja eltünt az életéböl ezelött X évvel.
Viszont az, hogy a 16 éves srácnak ennyire fontos lenne, arra mutat, hogy az apa továbbra sem igazán foglalkozik az új családdal sem, azért ennyire magányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!