Vajon miért nem akarja tartani a testvérével a kapcsolatot?
Ismerősi körben van egy srác akinek az apja elhagyta az előző családját, ahol volt már egy lánya. Most ez a srác, aki 16 éves felszerette volna venni a kapcsolatot a testvérével ( Az apa nem tartotta a válás óta a kapcsolatot a lányával ). Viszont a lány aki már felnőtt nő még csak hallani sem akar a testvéréről, és azt mondta hogy soha az életben ne keresse fel őt.
Vajon miért ilyen ellenséges a testvérével? Miért nem akar vele testvéri viszonyt ápolni?
Esetleg a pár órával korábbi kérdés ihletett?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
A szüleim 18 évvél ezelőtt váltak el, apám nem sokkal később összecsinált az akkori barátnőjével egy gyereket (nem 100%, hogy tényleg az apám az apja a gyereknek, de nem kizárt). Az anyja örökbe adta a gyereket, annyit tudok, hogy fiú. Most lehet 15/6 éves.
Most őszintén, hiába keresne meg, nekem ő egy idegen. A rokonaimmal se vagyok túl szoros kapcsolatban, akiket születésem óta ismerek, nem érdekelne a gyerek sem, nem járnánk össze.
36N
Gabor49!
A budos életben nem találkoztak. Ha te valakit soha nem lattal, az neked nem idegen? Totál mindegy, hogy vér szerint van e köztük valami kapcsolat
Nekem is van öcsém apám új kapcsolatából. Minimálisan sem érdekel, van saját életem, amibe nem fér bele egy IDEGEN emberrel való jópofizás.
Ő persze keresne, jaj, berátkozzunk... minek? Miről tudnánk beszélni? Mert hogy az elmúlt 15 évben jó, ha tízszer láttam, már sokat mondok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!