Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen a szüleid testvérével...

Milyen a szüleid testvérével a nagynénéd, nagybátyáddal kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Jellemző hogy nagynénéd v nagybátyád van. . Anyumnak nincs testvére apámnak van egy öccse ő a keresztapam. Felesége keresztanyam. Nagyon jó emberek imádom őket
2022. márc. 20. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Csak apámnak van egy öccse, semmilyen kapcsolatom nincs vele szerencsére, látni is csak néhány évente látom a kocsma előtt
2022. márc. 20. 14:08
 2/10 Metionin ***** válasza:
86%
Semmilyen. Idegenek, már gyerekkoromban is leszarták egymást apám és a testvérei, anyámnak meg egy féltestvére van csak, aki fogyatékos.
2022. márc. 20. 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Apám öccseivel semmi, mindig volt egy távolságtartás, lényegében idegenek.

Anyámnak húgai vannak (voltak), egyikük egy tündér volt, kedves, előzékeny, jót lehetett vele beszélgetni, nagyon szerettem őt.

A másik egy mentálisan beteg, frusztrált szurkapiszka, rosszindulatú szarkeverő gonosz banya. Tavaly halt meg, de én már előtte 20 éve nem tartottam vele semmi kapcsolatot.

2022. márc. 20. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem minden nagynénémmel jó a kapcsolatom. négy van
2022. márc. 20. 15:11
 5/10 anonim válasza:
100%
Csak anyukám testvérével tartjuk a kapcsolatot. Apukám testvéreivel sajnos nem. Ők nem is szeretnek bennünket.
2022. márc. 20. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az anyai nagybátyámmal szándékosan nem beszélek. Kiforgatta Anyut az örökségéből, rengeteget hazudott, csalt. Világ életében egy szerencsejáték függő léhűtő volt. Ha megjelenik, biztosan pénz kell neki, vagy bele akar rángatni a hülyeségeibe. Elég volt. Nem láttam vagy 10 éve.

Az apai nagybátyámmal 21 éve nem találkoztam, nem tartják a kapcsolatot apámmal, a családdal, mert az általános iskolás ballagásomon pénzt akart kölcsön kérni, nem kapott, erre sarkon fordult és hát ... eltelt röpke 21 év.

Az apai nagynénémmel néha beszélünk, szülinapi köszöntésekkor főleg.

Összességében elmondható, hogy nem járunk össze, nem beszélünk rendszeresen. Tudjuk, ki a másik, az utcán felismernénk egymást, ennyi. Ugyanez a helyzet az unokatestvéreimmel is.

2022. márc. 20. 16:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Egy nagynéném van csak, vele kb évente 2-3x találkozom pár órára, meg szülinapnál, karácsonykor írunk egymásnak pár sort.

Kedves nő egyébként, szeretek vele találkozni, de ennél többre se ideje, se igényünk nincs. A fontosabb dolgokra (ballagás pl) meghívtam, el is jött, de mondjuk egy átlag születésnapra nem hívjuk meg, karácsonyozni sem szoktunk együtt (ehhez hozzátartozik, hogy más rokonnal sem).

A férjével ritkán találkozom, 2-3 évente nagyjából, mert nem hagyja el a házat. Gyerekük nincs.

2022. márc. 20. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tartom velük a kapcsoaltot.
2022. márc. 20. 17:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Apam tesojaval semmi, ha ott vagyok, akkor se beszélünk. Max ha olyan ankedve, pár szót, másokkal együtt, nem kettesben.

Anyam öccse, ha átjön, beszélünk, 1-2 hetente megteszi, de direktben nem keressük egymást.

Anyam húgát kerestem direktben, bírt őt,többször osszeveztunk , nem szóltunk egymáshoz évekig, ivott, gaz volt az eletvitele, pasija, de azért sajnálom, hogy meghalt.

2022. márc. 20. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmilyen, idióták, örülök is, hogy nem az életem részei.
2022. márc. 22. 14:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!