Összejöhetek a húgom barátnőjével anélkül, hogy megromlana a kapcsolatom a tesómmal? Többi lent
Én 19 voltam mikor anyám legjobb barátnőjével összejöttem, aki akkor 38 volt. :)))
Miután szakítottunk, ők is összevesztek, és azóta sem beszélnek. Ami érdekes, mert mi még utána évekig jóba voltunk, együtt buliztunk, de már csak barátilag. Aztán, nem igen tetszett a baráti viszonyunk az utódoknak ezért idővel eltávolodtunk. Most meg nagyon vicces, de szomszédok lettünk véletlenül. Én építkeztem, ő meg vett egy házat. Már csak köszönő viszonyba vagyunk, meg jobb, ha nem tudja senki a múltunkat, hiába telt el 20+ év.
"És a húgommal is nagyon szoros a kapcsolatunk"
. És mégis minket kérdezel...
Szinte biztosan meg fog romlani köztetek a kapcsolat, de ha nem is, garantálom, hogy abban a párkapcsolatban nem lesznek titkok.
(Egyébként érdekes, hogy többet írsz a lány anyagi hátteréről, mint személyéről, vagy akárcsak külsejéről. Mindig érdekes férfi aranyásókat látni. :D)
6
Ez azért van mert félek hogy a szülei mit reagálnának. Egyébként nagyon tetszik a lány, de személyleírást nem adnék róla így nyilvánosan
Azt írtad hogy remek a kapcsolatod a hugoddal először is finoman érdeklődj nála hogy mit szólna
Amúgy probálkozz nyugodtan hátha jól sül el a dolog
DE azzal is számolni kell mi lesz ha szakítás lesz a vége
Az egy dolog hogy az exxel alapból nem jó sűrűn találkozni
De ne is menjünk el a szakításig ha lesz egy vita köztetek akkor a tesód két tűz között lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!