Milyen gyakran tartjátok a távolabb élő testvéretekkel a kapcsolatot?
Mi minden nap írkálunk, csak akkor hívjuk egymást ha alkalom van, pl szülinap és nem tud itt lenni ilyesmik.
Mi nem tudunk sűrűn menni (évente max 2 alkalommal) mert itt "csorosag" van, tesóm amikor tud hazajön. Volt olyan év, hogy csak 1x de olyan is, hogy 7-8x hazajött.
Van önálló életem, ergo azért költöztem el. De szerintem ez nem feltétlen jelenti azt, hogy akikkel több évig együtt éltem, megszakadjon a kapcsolat.
Nekem azért rosszul esik, hogy egy hónapja volt a szülinapom és annyira se hívtak fel hogy köszöntsenek.
Másik országban élő tesómmal 2-3 hetente beszélünk telón, vagy ha valami extra esemény van.
Mindkét oldalról kb ennyi az igény, így tökéletesen működik évek óta a kapcsolatunk.
Sose értettem meg az egymást naponta felhívókat, akik arról mesélnek, hogy milyen itt az időjárás, mit ettek reggelire, és milyen szoknyát vettek fel aznap.
Ebben az évben lett egy olyan lehetőségünk, hogy párommal kijöjjünk Japánba.
Mindkettőnk családja Magyarországon van.
Én az öcsémmel hetente 1x beszélek nagyjából.
Barátom a tesójával 2-3 naponta.
De az elején minden nap beszéltek;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!