Felnőttként milyen a kapcsolatotok az ellenkező nemű testvéretekkel?
Én lennék a lány testvér, van már családom, gyerek stb.
Testvéremnek nincs senkije tudtommal. (34 éves)
Ha én nem keresem, akkor soha nem hív, nem ír.
Soha nem látogat meg minket.
Másnál hogyan vannak az ilyen dolgok? Milyen sűrűn keresitek egymást?
"unnya"? Ne már...
Kérdező, nekem jó a kapcsolatom az öcsémmel. Ami fura, mert gyereknek rengeteget veszekedtünk.
Nagy ritkán messengeren írunk pár sort, vagy ha az utcán találkozunk beszélünk pár szót.
Sosem volt valami szoros, nem igazi testvéri kapcsolat.
2 idősebb (4 és 6 évvel) bátyám van (én 26, ők 30 és 32 évesek, van párja mindenkinek) és van közös chatünk a messengeren, ahova mikor ki ír, küld képet. Havonta, kéthavonta összülünk (pl szüli, névnap vagy csak úgy) anyunál vagy apunál(elváltak). Nagyon jókat beszélgetünk, van hogy tanácsokat kérünk egymástól, van hogy társasjátékozunk vagy csak órákig dumálunk. A telefonálás a legritkább, csak akkor, ha hirtelen kell valami, mert egyikőnk sem szeret telefonálni...
Persze vannak összetűzések, de főleg csak a sógornőim miatt (kicsit nagy így más a család és ez egyenlő azzal, hogy több a szitu ami vitára ad okot). De a tesóimmal szoros a kapcsolat nagyon, mindig számíthatunk egymásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!