Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kihozott a sodromból. Én...

Kihozott a sodromból. Én vagyok a hibás csak?

Figyelt kérdés

Testvérem egész nap bántogatott engem, mondtam fejezze be többször is. Sírtam valami miatt, ami nem sikerült, és azt fújta egész nap hogy elmebeteg vagyok, aki a fogyatékosok közé, elmegyógyintézetbe lenne való. És erre megpofoztam. De előtte többször mondtam neki, hogy ne beszéljen úgy velem, mint aki a seggeből rántott elő.

Mostanában nekem semmi nem sikerül, és elvagyok keseredve. A szüleim szerint is én vagyok a g...ci.

jún. 11. 17:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Huszonévesek??? Jó ég. Én azt hittem, kamaszokról, 15-16 évesekeről beszélünk...

3-as voltam.

jún. 11. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Bocsánat, nem, a 4-es
jún. 11. 19:04
 13/20 anonim ***** válasza:
7-es, most nem arról van szó, az isten mit csináltak, hanem hogy a kérdező mit csináljon.
jún. 11. 19:15
 14/20 anonim válasza:
47%

11-es

Jól vagy?

jún. 11. 19:17
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
15, tudod, hányadszor rinyál itt? Ott fent látod a számot.
jún. 11. 19:19
 16/20 A kérdező kommentje:
Én először írtam erről kérdést.
jún. 11. 19:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát, hogy is fogalmazzak. Mindenképp hiba volt megütnöd. Ugyanakkor, ha jól veszem ki, a családi környezet, amiben fejlődtetek, nem igazán segítette az egészséges lelki fejlődést, és a mostani viselkedésetek - mindkettőtöké - ennek egyenes következménye. Ezért nyilván nem te vagy a felelős. De azért igen, ha továbbra sem veszed kézbe az életed.

Ideális lenne pszichológushoz fordulnod, valamint elköltözni. Nyilván ez nem egyszerű. Amit viszont mindenképpen meg tudsz tenni, hogy a neten képzed magad. Nekem nagyon sokat segítettek a HealthyGamer youtube csatornán található videók. Nyilván nem mind lesz neked releváns, elsősorban gamereknek szól, de cím alapján tudsz válogatni. Nem kell mindent elhinni, amit mondanak, de nagyon sok közte a hasznos. Ami jónak tűnik, kipróbálod, ha beválik megtartod.

jún. 11. 19:47
 18/20 anonim ***** válasza:
63%
Talan maskor megtanulja, hogy veled igy nem lehet beszelni.
jún. 11. 21:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Huszonévesek? Miért élsz még otthon, hogyha ennyire szr, és nem hagynak élni?

El kell költözni. Nem, nem könnyű, de a saját nyugalmad szerintem fontosabb kellene legyen.

jún. 12. 08:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ameddig húszonévesen nem hagysz ott a pitsába egy ilyen genetikai olvasztó tégelyt, addig te sem vagy különb...
jún. 13. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!