Kihozott a sodromból. Én vagyok a hibás csak?
Testvérem egész nap bántogatott engem, mondtam fejezze be többször is. Sírtam valami miatt, ami nem sikerült, és azt fújta egész nap hogy elmebeteg vagyok, aki a fogyatékosok közé, elmegyógyintézetbe lenne való. És erre megpofoztam. De előtte többször mondtam neki, hogy ne beszéljen úgy velem, mint aki a seggeből rántott elő.
Mostanában nekem semmi nem sikerül, és elvagyok keseredve. A szüleim szerint is én vagyok a g...ci.
Huszonévesek??? Jó ég. Én azt hittem, kamaszokról, 15-16 évesekeről beszélünk...
3-as voltam.
Hát, hogy is fogalmazzak. Mindenképp hiba volt megütnöd. Ugyanakkor, ha jól veszem ki, a családi környezet, amiben fejlődtetek, nem igazán segítette az egészséges lelki fejlődést, és a mostani viselkedésetek - mindkettőtöké - ennek egyenes következménye. Ezért nyilván nem te vagy a felelős. De azért igen, ha továbbra sem veszed kézbe az életed.
Ideális lenne pszichológushoz fordulnod, valamint elköltözni. Nyilván ez nem egyszerű. Amit viszont mindenképpen meg tudsz tenni, hogy a neten képzed magad. Nekem nagyon sokat segítettek a HealthyGamer youtube csatornán található videók. Nyilván nem mind lesz neked releváns, elsősorban gamereknek szól, de cím alapján tudsz válogatni. Nem kell mindent elhinni, amit mondanak, de nagyon sok közte a hasznos. Ami jónak tűnik, kipróbálod, ha beválik megtartod.
Huszonévesek? Miért élsz még otthon, hogyha ennyire szr, és nem hagynak élni?
El kell költözni. Nem, nem könnyű, de a saját nyugalmad szerintem fontosabb kellene legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!