Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kihozott a sodromból. Én...

Kihozott a sodromból. Én vagyok a hibás csak?

Figyelt kérdés

Testvérem egész nap bántogatott engem, mondtam fejezze be többször is. Sírtam valami miatt, ami nem sikerült, és azt fújta egész nap hogy elmebeteg vagyok, aki a fogyatékosok közé, elmegyógyintézetbe lenne való. És erre megpofoztam. De előtte többször mondtam neki, hogy ne beszéljen úgy velem, mint aki a seggeből rántott elő.

Mostanában nekem semmi nem sikerül, és elvagyok keseredve. A szüleim szerint is én vagyok a g...ci.

jún. 11. 17:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Gyakori kérdéses tanácsok be like: Költözz el!
jún. 11. 17:40
 2/20 anonim ***** válasza:
14%
Pszihológus?
jún. 11. 17:40
 3/20 anonim ***** válasza:
25%

Ténykeg, mindig ezt okádja ide a sok gyökét: kőtözzé el, holott gondolom a kérdező 14-nél bem idősebb.

jún. 11. 17:45
 4/20 anonim ***** válasza:
73%

Nem volt szép dolog a testvéredtől, hogy bántott. Jól tetted, hogy megvédted magad, igaz, nem biztos, hogy erre a pofon volt a legjobb megoldás, de hát ez van. Meg hát az sem mindegy, hogy meglegyintetted, vagy komolyan megverted.

Milyen neműek vagytok?

jún. 11. 17:49
 5/20 anonim ***** válasza:
80%
1 es vagyok. Amikor 12-13 voltam akkor a szüleim mindig a tesóimnak adtak igazat. Félig átérzem ezt a helyzetet, nem könnyű tininek lenni..
jún. 11. 17:49
 6/20 A kérdező kommentje:
Anyám és tesóm szokásos viselkedése, ha sírok még jobban szeretnek belém rúgni. Én pont sírtam, de előtte meg többször mondta rám, hogy elmebeteg vagyok. Előtte elmondtam neki többször hogy ne beszéljen úgy velem, mint akit a seggéből rántott elő, és elszakadt nálam is a cérna, bár inkább csak jó erősen meglökdöstem, és mondtam neki, hogy mit képzel magáról, hogy így beszél velem. Huszonévesek vagyunk.
jún. 11. 18:08
 7/20 anonim ***** válasza:
2%
Én vallásos vagyok lehet te nem, de nekem ez segített: Mi nem tudjuk mit csinál az Isten, de ő tudja és az jó lesz nekünk.
jún. 11. 18:11
 8/20 Kólauborkával ***** válasza:
86%

Hát, 20évesen mi már nem vertük egymást, de hát, ha ennyi esze van (ugyanis valóban nem sok gógyi lehet a tesód fejében), illetve az empátia hiánya is elég erős benne, akkor azt kell mondjam megérdemelte.

Szerintem csak mond meg neki, hogy testvérek vagytok, bőven elég, hogy a sok idegen azon örömködik(van ilyen szó?), hogy felbaszhat másokat legalább családon belül (20+ évesen) legyen annyi eszünk, hogy nem hergeljük a másikat, ha rossz passzban van.

10-en évesen ez beleférne, de 20+ban ez egyenesen szánalmas a tesód részéről…

jún. 11. 18:33
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Huszonévesek??? Na akkor tényleg költözz el! Azt hittem, 16! Felnőtt így nem viselkedik. Se egyik, se másik.
jún. 11. 18:44
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Huszonévesek vagyunk

huszonéves ovisok.

jún. 11. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!