Én vagyok a hibás?
Nem. Neki kellett volna megszerveznie, hogy még sötétedés előtt hazaérjen, ha úgyis tudta hogy elmegy otthonról. Meg arról is hogy el lehessen érni telefonon. Most az, hogy elmegyek a haverommal bringázni, ebből sokat nem, lehet megtudni, hogy pl, mikor óhajt hazajönni.
De ha elfogadsz egy tanácsot. Azért legyen lámpa a bicikliden a biztonság kedvéért. Főleg emiatt is, mert látod, hogy rád akarja kenni, mert a te biciklid.
De egyénként hány éves a bátyád? Nem elhanyagolható ez sem
Abszolút jogos a lecseszés. Egyrészt ha ennyi időre elmegy, legyen elérhető telefonon, másrészt ne bringázzon sötétben lámpa nélkül, mert veszélyes.
#2 Arról nem volt szó, hogy a kérdezőé lenne a bringa.
Én is jól lecseszem a fiam, ha sötétedés után ér haza,és hiába hívom, nem érem el.
Mindegy, hogy tudom mit mondott hova ment, egy szülő mindig aggódik. Főleg bringával, nem látják az autósok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!