Testvér átvert?
Figyelt kérdés
Ma megkérdezte, hogy övé lehet-e az elektromos rollerem és mondtam, hogy sajnos nem mert szűkössek az anyagi helyzeteim és elakarom adni egy kis plusz pénzem lesz. Erre azt mondta inkább eladod mint a testvérednek add? Ezt nem értettem miért írt ilyet.. Aztán hazaértem és sehol se volt a rollerem elvitte... És anyum itthon volt és neki behazudta, hogy én azt írtam persze viheti és full komolyan behazudott mindent anyum elhitte, mert hát miért hazudna neki és elvitte.... Ezek után már nem tudok ugyanúgy ránézni nagyot csalódtam benne és a saját testvérem és ilyet tett. Minden nap csalódik az ember, de már a saját családjában is az azért durva. Kiben bízhatok meg ha már a testvéremben sem?2024. máj. 11. 22:40
31/36 anonim válasza:
Mindegy hány éves a kérdező, ez akkor sem.volt szép a testvértől. Engem is kiakasztana. A kérdés nem arról szólt hogy szerezze vissza.
32/36 anonim válasza:
rinyálásról szól csak az meg senkit nem érdekel itt
33/36 anonim válasza:
Na meglett a roller?
Tesód már külön él? Vagy hova vitte?
35/36 A kérdező kommentje:
Meglett persze megbeszéltük. 34es még hányszor írod le ezt? Frusztráltnak tűnsz? Ki bántott meg?
2024. máj. 17. 19:26
36/36 anonim válasza:
Huu még ilyen balf.t életembe nem lattam mint a 34est. Totál pszichiátriai eset. Ha bemennél onnan többé nem szabadulnál a világra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!