Testvér átvert?
Figyelt kérdés
Ma megkérdezte, hogy övé lehet-e az elektromos rollerem és mondtam, hogy sajnos nem mert szűkössek az anyagi helyzeteim és elakarom adni egy kis plusz pénzem lesz. Erre azt mondta inkább eladod mint a testvérednek add? Ezt nem értettem miért írt ilyet.. Aztán hazaértem és sehol se volt a rollerem elvitte... És anyum itthon volt és neki behazudta, hogy én azt írtam persze viheti és full komolyan behazudott mindent anyum elhitte, mert hát miért hazudna neki és elvitte.... Ezek után már nem tudok ugyanúgy ránézni nagyot csalódtam benne és a saját testvérem és ilyet tett. Minden nap csalódik az ember, de már a saját családjában is az azért durva. Kiben bízhatok meg ha már a testvéremben sem?máj. 11. 22:40
21/36 anonim válasza:
nem voltam mert velem nem teheti ezt meg senki de te hagyod ugye akkor miért ne vinné el ha nincs semmi határ?
22/36 A kérdező kommentje:
de van visszafogom szerezni és eladom, de ez akkor is szomorú
máj. 12. 00:57
23/36 anonim válasza:
rinyagép :D
24/36 anonim válasza:
Nyilván nem kellett volna elvinnie. De érdekes, hogy most egyből el akarod adni, hogy kérte... Eddig miért nem árultad akkor?
25/36 anonim válasza:
Odamész hozzá, roller megfog, el hozod. Ha nem hagyja : roller papírjaival bemész rendőrségre, és feljelentés lopásért. Nem ide kelll írogatni , 19 évesen lég végre felnőtt ! A tolvaj , tolvaj meg ha családtag is !
26/36 anonim válasza:
19 évesen lég végre felnőtt
25, te meg tanulj meg írni és olvasni! Amúgy 17 éves...
28/36 anonim válasza:
Lesz$rom hány éves , attól nem kapja vissza, hogy itt rinyál! Nőjjön fel végre , legyen felnőtt! Ja , ilyenkor senki sem érzi magát annnak, csak mikor a gép mögül kell huszárkodni!
29/36 anonim válasza:
A kérdező NEM felnőtt, hanem egy 17 éves tini, ennek megfelelően mélyen meg van bántva, hogy a saját testvére így becsapta (meg az anyukájuk is haragszik). Ellenben a 19 éves tesóka az már felnőtt, miért is nem őt mocskolod, hogy nem tudta FELNŐTT módjára tudomásul venni, hogy NEM kaphatja meg a testvére tulajdonát?!
30/36 anonim válasza:
#29 Aha, a 17 éves még rögtön ártatlan tini, a 19 éves testvére meg komoly, felelősségteljes felnőtt... :D Maximum a jog szerint, korlátolt a logikád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!