Testvér átvert?

Figyelt kérdés
Ma megkérdezte, hogy övé lehet-e az elektromos rollerem és mondtam, hogy sajnos nem mert szűkössek az anyagi helyzeteim és elakarom adni egy kis plusz pénzem lesz. Erre azt mondta inkább eladod mint a testvérednek add? Ezt nem értettem miért írt ilyet.. Aztán hazaértem és sehol se volt a rollerem elvitte... És anyum itthon volt és neki behazudta, hogy én azt írtam persze viheti és full komolyan behazudott mindent anyum elhitte, mert hát miért hazudna neki és elvitte.... Ezek után már nem tudok ugyanúgy ránézni nagyot csalódtam benne és a saját testvérem és ilyet tett. Minden nap csalódik az ember, de már a saját családjában is az azért durva. Kiben bízhatok meg ha már a testvéremben sem?

máj. 11. 22:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, itt nem te vagy a hunyó, ne érezd magad rosszul. Azért nem arról van szó, hogy éhezik és bem adsz neki egy falat kenyeret se...

Az ilyen ember szépen lassan kisajátít mindent, mondván neki az jár, hiszen tesók vagytok...

máj. 11. 23:50
 12/36 A kérdező kommentje:
11es igen én is így érzem bár én sose tennék ilyet vele. sose kérek tőle semmit nemhogy ellopjam tőle valamilyét. nagyon különbözünk sok mindenben pedig tesók vagyunk egy családban növekedtünk, de durva, hogy mekkora különbségek vannak közöttünk
máj. 11. 23:53
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Akik itt a testvért pártolják, kívánom, hogy a tesótok menjen el hozzátok és vigye el a wcteket, csak mert neki most pont az kell. Hihetetlen!!
máj. 12. 00:24
 14/36 A kérdező kommentje:
köszönöm 13as az együttértést!
máj. 12. 00:25
 15/36 anonim ***** válasza:
64%
én feljelenteném a picsába lopásért és majd megtanulja legközelebb, te mit szarakodsz, miért nem intézkedsz?
máj. 12. 00:35
 16/36 Katona Dius ***** válasza:
92%
remélem azért anyodnak megmutattad a beszélgetéseteket, hogy lássa, ténylegesen elvitte a tesód engedély nélkül.
máj. 12. 00:37
 17/36 A kérdező kommentje:
15os nem akarom feljelenteni a saját testvérem
máj. 12. 00:38
 18/36 A kérdező kommentje:
16os igen megmutattam ő is nagyon szomorú és csalódott hogy hazudott neki is
máj. 12. 00:40
 19/36 anonim ***** válasza:
2%
jah jó akkor rinyálj itt...
máj. 12. 00:43
 20/36 A kérdező kommentje:
nem rinyálok csak kiírtam, hogy csalódtam ti is voltatok már ilyesmi helyzetbe. :)
máj. 12. 00:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!