Én 20/f vagyok és van két bátyám, akik 28 és 34 évesek. Szinte sosem töltöttünk időt együtt régebben sem, mindenből kihagytak. Múlthéten csak azért hívtak el magukkal wellness hétvégére, hogy ne nyavalyogjak. De az a helyzet, hogy ott is végig éreztették velem, hogy valójában púp vagyok a hátukon és csak szívességet tesznek nekem..
ma 13:20
1/9 anonim válasza:
Mindegy milyen kapcsolat, ez két emberen múlik. Ha ők nem akarják, te kétrét götnyedhetsz, akkor se lesz.
ma 13:26
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy még nincs meg a korosztályos közelítés.
A testvérem 19 évvel volt idősebb nálam, gyakorlatilag együtt nevelkedtünk a gyerekével. Aztán úgy 25 lehettem, amikor igazán testvérek lettünk. Összeöregedtünk :-)
ma 13:35
3/9 anonim válasza:
Ne fuss olyan busz után ami nem vesz fel
ma 15:28
4/9 anonim válasza:
Én is a legkisebb vagyok, engem báttyám kiskorom óta utál. 25 vagyok és most a legrosszabb "köztünk" a viszony. Annyira akar irányítani hogy nem sikerül neki és megkért hogy ne menjek fel többet a lakására, lehet azt várják hogy felnőjj. Saccolok szüleiddel élsz? Ez is lehet az oka.
ma 15:59
5/9 anonim válasza:
". Annyira akar irányítani hogy nem sikerül neki és megkért hogy ne menjek fel többet a lakására,..."
Ezt leforditanad magyarra?
Kerdezo, ha nyavalyogysz, nyilván senki nem akar veled lenni
ma 16:47
6/9 anonim válasza:
Nagy korkülönbség. Gyúrni kell ilyenkor a kapcsolatot innen is, onnan is. Én 12 évvel vagyok idősebb..., sajnos. Igyekszünk.
ma 16:52
7/9 anonim válasza:
Idősebbként, köztem és a hugom közt is tíz év van.
Én se nagyon tudok mitkezdeni vele, mert nincs közös témánk. Messze is lakunk, alig-alig látjuk egymást.
Szerintem lehet csak ez az esetlenség van nálatok is, tudják hogy nem vagy gyerek, de ugyanakkor mint felnőtt még nem tudnak hova tenni.
Ezen meg csak az idő segít.
Azon túl, hogy néha érdeklődni próbálsz, nem sok mindent tudsz tenni.
Aztán ha nem, hát nem.
ma 17:00
8/9 anonim válasza:
#5 Magyarul van, maximum kifejteni ki lehet. De neked nem fogom.
ma 17:28
9/9 anonim válasza:
Ez inkább úgy hangzik, hogy a tesóid próbálkoznak, de te nem vagy vevő a kapcsolatra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!