Hogy mer szóba állni testvérével,mikor én nem,és már a fiam is?
Te pont olyan vagy,mint a férjem.Haragtartó,és mindig azt hiszi,hogy az egész világ ellenség,és mindenki őt akarja bántani/támadni/stb.És mindig mindenki ellene tesz direkt mindent.
Hát nem.
Szíved joga,hogyha te nem bocsájtasz meg,de hogy a többiek mit csinálnak,mivel mind felnőtt ember,ahhoz semmi közöd.
Be is bszna, ha elő merné írni bárki is, de pláne a házastársam, hogy kivel állhatok szóba. Nem, csillagom, a férjed nem a tulajdonod, tehát azzal van jóban, akivel akar, főleg a saját családjában. Te ellenben befoghatod és gyűlölködhetsz csendben magadban, amíg ő jól érzi magát.
Nyilván neked is ez a bajod, hogy nem körülötted forog a világ, jajjj ENGEM megbántott az XY, hát hogy képzeli más, hogy ezek után emberszámba képes őt venni, hát VELEM kellene inkább foglalkoznia!!!!
Az ilyen gondolkodást amúgy legkésőbb tinédzserkorra azért ki szokták nőni a normális emberek.
Utáld nyugodtan a sógornőd, szíved joga.
De nem kell mindenkinek.
"Hogy mer szóba állni testvérével,mikor én nem"
Szerinted ki a fszt érdekel, hogy te kivel nem állsz szóba? Te senki nem vagy a történetben, neki meg a testvére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!