Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért jut napok óta eszembe,...

Miért jut napok óta eszembe, hogy a kis Öcsém meg fog halni??

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 16 éves Öcsém. Nagyon szeretem sok időt töltünk együtt.

Napok óta el fog egy szorító érzés hogy nem sokáig fog élni és hogy milyen lehet az élet nélküle. Nagyon zavar mert eleve érzelgős vagyok, de egyébként teljesen egészséges 7/7-et edz jo kiállású. Folyton úgy jut eszembe hogy csinálom a jogsit most fogok vizsgázni és hogy megbeszéltük elmegyünk rengeteg helyre, ott ül mellettem és mi van ha én szurok el valamit ami miatt mellettem fog meghalni. Vagy hogy sokat motorozik városba mindenfelé és hogy úgy lesz halálos balesete.

Lehet hogy megerzem? Egyre rosszabb érzés és nagyon fusztrál….

ma 00:48
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Hát a motorozást abbahagyhatná.
ma 00:51
 2/3 anonim válasza:
Érdekes. Apámnak is jutott hasonló és sajna valóra vt, csak egy ismerősnél
ma 01:37
 3/3 Darius- ***** válasza:
Nem véletlen kaptál üzenetet. Próbálj erre minél részletesebben visszaemlékezni és mondd el neki. Megelőzhető a tragédia. A motor külsejére is emlékezz.
ma 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!