Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért jut napok óta eszembe,...

Miért jut napok óta eszembe, hogy a kis Öcsém meg fog halni??

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 16 éves Öcsém. Nagyon szeretem sok időt töltünk együtt.

Napok óta el fog egy szorító érzés hogy nem sokáig fog élni és hogy milyen lehet az élet nélküle. Nagyon zavar mert eleve érzelgős vagyok, de egyébként teljesen egészséges 7/7-et edz jo kiállású. Folyton úgy jut eszembe hogy csinálom a jogsit most fogok vizsgázni és hogy megbeszéltük elmegyünk rengeteg helyre, ott ül mellettem és mi van ha én szurok el valamit ami miatt mellettem fog meghalni. Vagy hogy sokat motorozik városba mindenfelé és hogy úgy lesz halálos balesete.

Lehet hogy megerzem? Egyre rosszabb érzés és nagyon fusztrál….

jan. 11. 00:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Nehogy már bedőlj ilyen szellemes, babonás, vallásos hülyeségeknek.

Problémád van, azt látszik, de neked pszichológushoz vagy pszichiáterhez kellene fordulni inkább. Érdeklődj a háziorvosnál, melyiket javasolja.

Valami kedélyjavítót lehetne talán szedni, vagy igyál kávét és fejezd be a butaságokon való tipródást!

jan. 11. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Saját szorongásodat irányítod öcsédre. Ha nem tudsz túllépni önállóan ezen, fordulj szakemberhez. Pontosan 50% az esély, hogy bekövetkezik amin aggódsz. Ha úgy lesz, megérzésnek hívod. Ha nem, szinte sosem jut majd eszedbe, hogy 20 évesen milyen hülyeségen rugóztál.
jan. 11. 13:25
 13/18 anonim ***** válasza:
40%

Úristen, menjél klinikai szakpszichológushoz vagy pszichiáterhez a szorongásoddal!

12-es, egyáltalán nem 50% az esély, ez nem úgy megy, hogy vagy meghal fiatalon, vagy nem! A nem-nek bőven több az esélye, 90% fölött! Természetesen nem hal meg minden második fiatal, minden 10. se.

jan. 11. 16:35
 14/18 anonim válasza:
84%
Erre azonnal gyógyszeres kezelés kell mert sajnos vagy nem de jelenleg nem vagy normális.
jan. 11. 16:43
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
13, amin aggódsz az vagy bekövetkezik vagy nem. Nem olyan nehéz ezt értelmezni.
jan. 27. 11:24
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Hiányoztál a matekórán, mikor a valószínűségről tanultatok, 15-ös? Vagy nem is jártál matekórákra? Nyáron 50% az esélye a hónak, mert vagy esik vagy nem?
jan. 27. 18:02
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
16, értő olvasásnak hívják.
jan. 27. 22:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát ez pont nem az! Ez a félreértő olvasás!
jan. 27. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!