Hogy mer szóba állni testvérével,mikor én nem,és már a fiam is?
Kedves Kérdező!
Kérlek, vond le a következtetést az egyöntetű, 100%-os válaszainkból, miszerint Neked kell(-ene) megváltoztatni a nézeteid és a hozzáállásod a rokonokhoz.
Nekem ilyet mondana a férjem, másnap elválnék tőle, akkor is, hogyha előtte 10 évig nem voltam jóban a testvéremmel.
Szörnyű elviselhetetlen nő lehetsz :(
Mivel bántott mindenkit a nővér?
Nem lehet, hogy az anyós szította a tüzet, hazudozott a háttérből - amíg élt - és a nővér lett a bűnbak?
Csak kérdezem, mert így érthetetlen ez az egymásba nyakába borulás.
Meg a pálfordulás is a korábbi sz@rkavaró nővér részéről.
Szóval elő a farbával!
Sem a fiad, sem a sógorod nem kötelesek utálni azt, akit te utálsz. Az, hogy őket is bántotta, de képesek lenyelni, vagy kezelni a helyzetet, az ő dolguk. Ha te nem szólsz hozzá, ne tedd, de nem várhatod el tőlük is ugyanezt.
Bár már ez a "nem szólok hozzá" önmagában is elég rossz tulajdonság. Anyósom is csinálja, és össze is veszett már szinte mindenkivel, akivel csak lehet. De nem várja el tőlünk, hogy ne szóljunk azokhoz, akikhez ő nem szól, sőt örül, ha legalább mi tartjuk velük a kapcsolatot, ha már ő nem képes.
Nem te vagy a kedvenc sógornő puff neki.
De azért a férjed családtagjai miért nem lehetnek jóba?
"Hogy mer szóba állni testvérével,mikor én nem"
Te hogy mersz szóba állni a te rokonságoddal?
Mondjad mar, hogy mit követettel el a sógórnő meg anyós!
Mert az emberek nem változnak. Te valamit elhallgatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!