Ha a testvérednek szervdonorra lenne szüksége és te alkalmas lennél, vállalnád?
"inkább ne egyek konyakmeggyet mint hogy ne legyen testvérem."
Oké, de azért egy ilyen szervadományozás nem csak ennyiről szól, hogy akkor onnantól nincs konyakmeggy. Hanem te is ugyanúgy vállolod a kockázatot, hogy ha történik valami a megmaradt szerveddel, ahogy a testvérednek, akkor nincs p@rja, ami nálad funkcionáljon.
Akinek családja van, akinek gyerekeket kell felnevelnie, annak azért ez a kockázat sok.
Amiből kettő van, persze..
Egyik lehet az ővé.
Igaz, egyik golyót nem adnám a húgomnak,neki is legyen..😂
#41 te mindent szó szerint veszel? Én is és nyilván a másik kommentelo aki szintén ezt írta ezzel tisztában vagyunk.
Nálam az öcsém is a családom tagja akit szeretek és vállalnám minden kockázat ellenére. És ha velem lenne baj biztos vagyok benne hogy lenne a családban aki meg értem vállalná ha ő már nem segíthet.
Értem hogy neked ez nem fér bele, de attól még másnak igen.
Nem, egyikért se tennék semmilyen áldozatot. Kihasználtak, kiraboltak, mindenért én voltam a hibás. Csak akkor keres bármelyik is, amikor pénz kell, dolgozni bűzlik nekik, piára narkóra cigire mindig van.
A saját családomért vagyok felelős, apámért, a fiamért, a most növekvő magzatomért meg a férjemért. A többi meg, már bocs de egye meg a főztjét.
Egyszer kértem egy pici segítséget, amikor a mamát kellett eltemetni: hogy adjanak a virágba legalább, mert iszonyat pénzt költöttem a temetésre meg mindenre. Erre se voltak képesek, szerintük az én dolgom volt az is. A nagyanyjuknak egy szál virág se járt…
Aki emiatt elítél az viheti mindegyik tesómat nyugodtan, anyámmal együtt. Boldogan átadom őket pátyolgatásra a drogfüggőségükkel meg a piálásmániával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!