Én a "legkisebb" vagyok a testvéreim közül. 33, 36, 38 évesek vagyunk. Már mindannyiunknak külön élete van. A kisebbik nővérem mindig mondja hogy ő tipikus középső gyerek és igen tényleg olyan. Nyílván mivel én vagyok a "legkisebb" gyerekként a szüleim velem foglalkoztak, ráadásul egyedüli fiú voltam. Elég hamar kiderült hogy meleg vagyok és hiába én voltam a legkisebb nekem sok nehézségen kellett végigmenni, amit egy heteró sosem tapasztal meg. Nem titkoltam soha, ilyen szempontból elfogadóak.
Szüleim valszeg tettek különbséget gyerekként köztünk, de ezt akkor nem láttam. Felnőttként már látható. A nagyobbik nővérem, a legidősebb gyerek most előtérben van a szüleim szemében mert 4 gyereke van és unokázhatnak hetente. Messze lakik a szüleimtől.
Szóval az hogy legkisebb vagy, még nem jelenti azt, hogy neked lesz a legkönnyebb és agyonkényeztetnek.
Pedig van statisztika arról, hogy minnél későbbi gyerekként születik valaki, annál nagyobb eséllyel lesz meleg. Ennek egyébként egy komoly evolúciós oka van, de ez most lényegtelen a téma szempontjából.
"Semmi jelentősége nincs annak hanyadik testvérnek születik valaki ilyen szempontból."
Ezt miből gondolod? Ebből az egyetlenegy példából? :D
De, van. De mint írtam erre hosszú, komplex evolúciós elmélet van.
Itt két van fejtve bővebben:
(ez az egyik cikk, de a lényeg itt össze is van foglalva)
Az, hogy neked egy ismerősöd mit csinál mit nem az kb az a kategória mintha azt mondanám, hogy "Józsi bácsi nyócvan éves és minden nap egy doboz cigit elszív, tehát ebből következik, hogy hülyeség az hogy a dohányzás káros" - típusú kijelentésnek számít
Gondolom az sem zavar, hogy a cikkben pont a homofóbia van kritizálva.
Azért ennyire beszűkült agyúnak lenni, mint te nem semmi.
Ami meg az UV sugárzást illeti, az UV fénynek több spektruma van, van amelyik elengedhetetlen a D vitamin szintéziséhez és még a tesztoszteron termelést is segíti míg a másik rákkeltő. Nem mindegy, hogy UVB vagy UVC sugárzásról van szó, erről is nagyon hosszú irodalom van. De ilyen beszűkült aggyal igazából nincs különösebb értelme bármiről is beszélni.
Egyébként meg kíváncsi vagyok, hogy te személy szerint milyen konkrét kutatásokkal tudod megcáfolni, csak mert Szendi az oldalán nagyon sokszor a PubMed-ről idéz, amit meg tudtommal az egyik leghitelesebb kutatásokat tömörítő oldalnak tartják.
Szerintem az a jo mikor nagy a korkulonbseg, igy nem ugy nottok fel hogy mindent meg kell osztani mert a szulok nem tudnak kulon gorkorcsolyat venni, kulon szamitogepet, kulon tabletet, stb es sokszor csak a vita van ezeken.
Amikor a tesod 10-12 evvel idosebb akkor mindegy hogy ki az idosebb es ki a fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!