Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a húgom mindig...

Mit tegyek ha a húgom mindig a nyakunkon van amikor a legjobb barátnőm itt van?

Figyelt kérdés
Nem egyszeri alkalom, és már nagyon idegesít. Ha a legjobb barátnőm lejön hozzám, elmegyünk sétálni vagy shoppingolni állandóan jön velünk. Meg még vagy ezer ilyen van. Mondtam neki szépen, de nem értette meg. Mit csináljak???
2021. aug. 16. 20:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Akkor csúnyán mondd. Azért nem "értette meg", mert nem látta rajtad a határozottságot.
2021. aug. 16. 20:59
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

Két lehetőség van:

A) Ha normális az anyád, akkor szólj neki erről, és akkor otthon tartja a hugodat, mert megerti, hogy nem akarod játszani a babysittert és a barinőddel kettesben akarsz ezt-azt csinálni

B) Semmi értelme nincs szólni, mert azt mondja, hogy a húgod nem zavar és veszekedés lesz a vége, sőt, te leszel a gonosz, hogy miért nem hívod a húgod és ezért megy, mert ő is "nagylány" akar lenni és te miért nem érted ezt meg.

Ezt neked kell eldonteni, hogy anyudnak van-e kedvence és kivétele-e a húgoddal.

Nekem van egy öcsém, az anyum is kisteso, így sosem érdekelte, hogy engem zavar az öcsém, mert minden egyes programomra eljárt. Én persze nem mehettem egy programjára sem. Gyűlöltem az egészet. Most boldog kolis vagyok.

2021. aug. 16. 21:05
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
Hagyd otthon,ne hagyd már,hogy elmenjen veletek.
2021. aug. 16. 21:06
 4/19 A kérdező kommentje:
Mondtam neki csúnyán is, az se ért neki. Anyának nincs olyan hogy kedvenc, csak annyi hogy mindig azt mondja hogy ő a húgom. Ha nem jöhet, akkor bedurczik
2021. aug. 16. 21:29
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bedurcizik. Ő baja. Nem kell neked hozzá alkalmazkodnod a szabadidődben.
2021. aug. 16. 21:31
 6/19 A kérdező kommentje:
Segítsetek hogy esetleg hogy magyarázhatnám el neki.?
2021. aug. 16. 21:33
 7/19 mantis religiosa ***** válasza:
90%
Anyád küldte a nyakadra, mindent szépen elmond neki valamiért cserébe.
2021. aug. 16. 21:37
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy ha majd ő nagy lesz és a barátnőivel elmegy sétálni, shoppingolni, akkor, hogy esne neki, ha te is mindig mennél velük. Hátha beválik.
2021. aug. 16. 21:53
 9/19 anonim ***** válasza:
99%
Nem kell magyarázni, nem kell könyörögni. Tényszerűen közölni kell és véghezvinni.
2021. aug. 16. 22:21
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idös?
2021. aug. 17. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!