A bátyám legjobb barátja ki akar kezdeni velem és undorító dolgokat ír nekem! Mit tegyek?
A bátyámmal nagyon jó a kapcsolatom, de ezt még ő se tudja. Nem mertem neki elmondani, féltem hogy hülyének néz. A legjobb haverja mostanában elkezdett zaklatni, (egyébként 20 éves) és olyan mocskos dolgokat ír nagyon durva
Csak hogy mondjak egy példát; Ma volt a ballagás a suliban, kiraktam egy insta storyt ahol a barátnőimmel selfizek, erre rám ír hogy: "Uhh de szép vagy, sz*ptatni akar a f***om"
És ez csak egy példa volt... Nemtudom mit csináljak gyakran jön át ide az a pasi és olyankor mindenki csodálkozik hogy bezárkózom és nem értik miért légyszi mondjátok mit kéne csinálnom?
Szerintem mutasd meg a bátyádnak a beszélgetést a telefonodon. Így az akasztófavirág haverja sem tudja letagadni. Főleg, ha jó a kapcsolatod a bátyáddal, mindenképpen szólj neki!
Fel is lehet jelenteni amúgy, mert ez sz*xuális zaklatás, amit a törvény tilt. Ha kiskorú vagy akkor meg főleg.
Tudom hogy nagyon nehéz szólni emiatt, a feljelentés még nehezebb, de ha nem hagyod magad, akkor nem fog traumatizálni annyira az eset, nem fogod annyira kiszolgáltatva érezni magad, ééés nem utolsó sorban megvédesz másokat is.
Ma volt a ballagás, tehát max 15 vagy.
Pont az előbb törölték a másik ballagót...
1. Szólsz a bátyádnak, hogy állítsa le a havert!
2. Letiltod a számát!
6. gimiből is ballaghatott, nem?
amúgy tiltsd le és nem fog írni semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!