Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám legjobb barátja ki...

A bátyám legjobb barátja ki akar kezdeni velem és undorító dolgokat ír nekem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A bátyámmal nagyon jó a kapcsolatom, de ezt még ő se tudja. Nem mertem neki elmondani, féltem hogy hülyének néz. A legjobb haverja mostanában elkezdett zaklatni, (egyébként 20 éves) és olyan mocskos dolgokat ír nagyon durva

Csak hogy mondjak egy példát; Ma volt a ballagás a suliban, kiraktam egy insta storyt ahol a barátnőimmel selfizek, erre rám ír hogy: "Uhh de szép vagy, sz*ptatni akar a f***om"

És ez csak egy példa volt... Nemtudom mit csináljak gyakran jön át ide az a pasi és olyankor mindenki csodálkozik hogy bezárkózom és nem értik miért légyszi mondjátok mit kéne csinálnom?

2021. jún. 12. 19:26
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
98%
Mutasd meg a bátyádnak vagy édesanyádnak ezeket az üzeneteket, ők majd intézik a továbbiakat.
2021. jún. 12. 19:29
 2/33 anonim válasza:
97%
Egyet értek az első válaszolóval. Mutasd meg nekik.
2021. jún. 12. 19:29
 3/33 anonim ***** válasza:
95%
bátyádnak szólj, hogy nézze meg az üzeneteket. és jelezz neki, hogy ez téged nagyon zavar.
2021. jún. 12. 19:34
 4/33 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem mutasd meg a bátyádnak a beszélgetést a telefonodon. Így az akasztófavirág haverja sem tudja letagadni. Főleg, ha jó a kapcsolatod a bátyáddal, mindenképpen szólj neki!

Fel is lehet jelenteni amúgy, mert ez sz*xuális zaklatás, amit a törvény tilt. Ha kiskorú vagy akkor meg főleg.

Tudom hogy nagyon nehéz szólni emiatt, a feljelentés még nehezebb, de ha nem hagyod magad, akkor nem fog traumatizálni annyira az eset, nem fogod annyira kiszolgáltatva érezni magad, ééés nem utolsó sorban megvédesz másokat is.

2021. jún. 12. 19:35
 5/33 anonim ***** válasza:
95%
Szólj apádnak,rendezi seperc az egész problémát.
2021. jún. 12. 19:37
 6/33 anonim ***** válasza:
36%

Ma volt a ballagás, tehát max 15 vagy.

Pont az előbb törölték a másik ballagót...

2021. jún. 12. 19:39
 7/33 anonim ***** válasza:
96%

1. Szólsz a bátyádnak, hogy állítsa le a havert!

2. Letiltod a számát!

2021. jún. 12. 19:49
 8/33 anonim ***** válasza:
45%

6. gimiből is ballaghatott, nem?

amúgy tiltsd le és nem fog írni semmit

2021. jún. 12. 19:52
 9/33 anonim válasza:
92%
Szólj mindenképp valakinek addig még nem csinál durvább dolgokat
2021. jún. 12. 19:54
 10/33 anonim ***** válasza:
99%
Hát az én bátyám szerintem kicsinálta volna azt, aki a kishúgának (nekem) ilyeneket írogat, pláne ha egy 14-15 éves gyerekről beszélünk. Nagyon gáz, mindenképp jelezd akár felé, akár a szüleidnek. Biztosan nem engednék egy ilyen hulladék embert a lányom közelébe, ha ez kiderülne.
2021. jún. 12. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!